Ovo su najpopularnije suknje ovog ljeta!

0

Suknja je komad garderobe koji veoma rado nosimo tokom vrelih ljetnih dana, a kada je riječ o suknjama i trendovima, sljedećih pet modela najveći su hit ove sezone.

Rupičasta suknja


Prozračna, udobna i moderna, rupičasta suknja je trend koji je veoma popularan ove ljetne sezone. U zavisnosti od modela, možete je nositi u svim prilikama, a sigurno će vam uvijek biti veoma udobno i ugodno. Pored toga, veoma lako je možete kombinovati sa svim drugim komadima garderobe, bez obzira da li su oni dezenirani ili jednobojni.

Suknja na preklop


Veoma praktična i ultra popularna, suknja na preklop je komad garderobe koji odgovara gotovo svakoj ženi. Ukoliko ste niska dama, podesivi struk ove suknje pomoći će vam da izgledate malo više, ali će istovremeno pomoći i da “zamaskirate” i male nedostatke na tijelu (kao što su stomak i butine). Što se tiče kombinovanja, bez problema je možete nositi i sa patikama i espadrilama, mada se definitivno najbolje slaže sa stileto štiklama ili sandalama na petu.

Plisirana suknja


Kao svake ljetne sezone, tako i ove, plisirana suknja u prvom je planu. Veoma moderna, može se reći da je riječ o modelu koji je vanvremenska klasika, a koji možete nositi u svim prilikama (posebno ako se radi o suknji čija dužina seže do pola lista). Veoma praktična za kombinovanje, bez problema se može uklopiti u svaki stajling, a moderne žene već odavno imaju bar jednu plisiranu suknju u svom modnom arsenalu.

Suknja od čipke


Jedan od najnježnijih materijala, čipka, idealna je za vrele ljetne dane. Haljine i bluze od čipke (ili sa detaljima od čipke) možete nositi gotovo u svim prilikama, a ništa manje nije popularna ni suknja od ovog divnog materijala. Štaviše, ona je jedan od modela koji je pravi hit ove ljetne sezone, a idealna je i za posao i za svečane prilike.

Suknja na kopčanje


Na kraju, donosimo još jedan ultra popularni ljetni trend, a to je suknja na kopčanje. Ovdje postoji više opcija (plisirana, suknja olovka kroja, mini, midi, maksi…), a vi birajte onaj model koji najbolje odgovara vašim preferencijama. Bitno je samo da se suknja kopča s prednje strane, cijelom dužinom, a ako vam je cilj da vam bude veoma ugodno tokom i najvrelijeg ljetnjeg dana (a kome nije?), onda je lepršava maksi suknja na kopčanje definitivno najbolji izbor.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info