Istražite nove načine zabave uz Sony televizor iz m:tel ponude

0

Postanite korisnik m:tel paketa i uz potpuno novo iskustvo televizije osjetite ljepotu sadržaja koje gledate na novom Sony televizoru.

Iz m:tel ponude izdvajamo model Sony KDL50WF665BAEP sa idealnim odnosom kvaliteta i cijene. Pogledajte kako se najnovije HDR i tehnologije povećavanja rezolucije kombinuju sa tasterom za YouTube i otvaraju svjetove pune Full HD zabave.

Velik dinamički opseg (HDR) čuva detalje koji se inače gube u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima, čime se dobija mnogo dinamičnija slika. Slušanje je jednako realistično kao i gledanje, uz ClearAudio+ fino podešavanje dobićete zvuk koji se prostire svuda oko vas.

Sa Sony KDL50WF665BAEP televizorom dobićete udobno, prirodno mjesto u životnom prostoru jer je dizajn nadahnut vizijom „mekog minimalizma“, koncepta koji objedinjuje tople, prijatne oblike i teksture sa jednostavnim konfiguracijama kako bi se produbio doživljaj gledanja.

Ponovno otkrijte svaki detalj uz Full HD a podsjećamo vas da je avgust pravo vrijeme da postanete korisnik nekog od m:tel TV paketa, jer ćete pored najbržeg  interneta i najsavremenije televizije, dobiti i besplatno korišćenje FilmBox dodatnog TV paketa čak 12 mjeseci!

Više informacija o Sony KDL50WF665BAEP modelu televizora potražite na m:tel sajtu ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info