Vodolija: Sedmični horoskop za period od 24.08.2020. do 30.08.2020.

0

Posao. Period intenziteta u poslovnom segmentu se nastavlja nesmanjenim tempom. Da se razumijemo – naravno da vam ovo jednim dijelom prija, ali drugim – pa, ponekad vas sve to toliko lomi da biste najradije digli ruke od svega i pobjegli što dalje.

Nažalost, tu opciju za bijeg nemate pa izvolite – radite, jer vam je takav period. U ovom trenutku vjerovatno ni ne sanjate kako će se ovaj period težine odraziti na vas u narednim mjesecima i godinama. A hoće. Zato ne odustajte od sebe i svojih ciljeva.

Ljubav. Onako, klackaličasto. Čas ste mirni, čas nemirni. Čas je sve baš na svom mjestu, čas ništa ne valja. Čas sa voljenom osobom imate super odnos, čas ste nezadovoljni. Puno dvanaesto polje i teške planete u njemu i te kako utiču na vašu podsvijest, vozaju vas i ne daju vam da uhvatite jedan pravac i mirno idete njime.

Praktično – razumjećete se sa partnerom. Emotivno – nešto fali, nešto bocka u mozak. Ali izguraćete ovu sedmicu zajedničkim snagama.

Slobodne Vodolije, ljubav vam se ne da pa ne da. Volju imate, želju imate, ali nešto sapliće ili pak dobijate samo mrvičice.

Hrana. Znamo da vam nije lako da odolite, kada vas drugi tako lijepo nutkaju, kada je hrana u pitanju. Ipak, budite karakter povremeno, potrudite se da izbjegnete „slatke zamke“. Slatkiši su vaša najveća boljka – potrudite se da ih zamijenite svježim voćem ili voćnim salatama.

Novac. E pa nažalost, koliko god da zaradite, čeka vas trošak koji će vam istresti posljednji dinar iz džepa.

Zdravlje. Cirkulacija, pritisak, mogućnost povreda, problemi sa zubima i sinusima, stomak, žlijezde.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info