Strijelac: Sedmični horoskop za period od 24.08.2020. do 30.08.2020.

0

Posao. Poslovno ste super i tu nema šta da se priča. Ovaj period vam ne donosi tip energije koji vama odgovara i u kojem se lako snalazite, ali svejedno je jako povoljan. A uostalom, vi ste u posljednje vrijeme naučili na neugodan način da se vaše želje ne poklapaju sa onim što dobijete.

Dobijate non stop manje i na mišiće, ali shvatite da ste u takvom periodu i nemojte padati zbog toga. Koristite prilike koje će vam se ukazati, a najprije koristite podršku i prijedloge koje sada dobijate od šefova.

Ljubav. Partnerska i vaša planeta su u skladu u ovoj sedmici. Doduše, u skladu su kroz zemljane znake, kroz tip energije koji vama nije blizak, jer teško funkcionišete po principu „moraš, trebao bi, najpametnije je“ – vaše funkcionisanje je u fazonu – dođoh, videh, pobedih!

E pa za ovo potonje moraćete da popričekate i da se malo igrate praktičnosti i racionalnosti sa voljenom osobom. To će biti prilično smorno, da znate, ali ćete se na dnevnoj bazi usklađivati i gurati zajedničkim snagama.

Slobodni Strijelci, ono što hoćete i što želite vam slatko izmiče, bukvalno za dlaku. Neka, vama je još slađe da jurite i borite se.

Hrana. Potrebna vam je snaga da krenete da se energetski „dižete“. A snaga na usta ulazi, tu nema šta da se priča. Neka onda baš ta snaga bude prava – jedite više ribe, više kvalitetnog mesa i što češće konzumirajte svježe povrće.

Novac. Koliko god da zaradite, potrošićete. I više od toga. A moguće je da će natrčati i neki neplanirani trošak.

Zdravlje. Ne nervirajte se, ako je to ikako moguće. Više odmarajte, bolje se hranite.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info