Škorpija: Sedmični horoskop za period od 24.08.2020. do 30.08.2020.

0

Posao. Sve što je vezano za posao je mnogo otvorenije i sa više konkretnih dešavanja od emotivnog segmenta. U stvari, kad pogledate realno – život vam se pretvorio u posao i obaveze.

Samo funkcionišete po principu MORAŠ, a to što biste vi željeli i voljeli ostaje za neki drugi put, neko drugo vrijeme. Prihvatite da je situacija sada takva kakva je i nemojte da mnogo kukumavčite – nego radite. Jer, ovaj period je nekom majka, a nekom maćeha. Vama je definitivno majka, doduše stroga i koja vas tera da rmbate, ali majka.

Ljubav. Red romantike, red strasti pa jedno petnaest redova posla i obaveza. I tako ukrug. I naravno da ovo posljednje može dovesti do toga da nastanu problemi u komunikaciji između partnera i vas.

Vi jednostavno nemate dovoljno prostora za drago vam biće, a to isto drago biće sada vapi za pažnjom, očekuje brda i doline i opako se ljuti kada ih ne dobije. Ne znamo šta bi vam rekli na ovo – snalazite se kako znate i umijete i potrudite se da se distanca između vas dvoje ne povećava…

Slobodne Škorpije, vi ste za ljubav stopostotno spremni. Još kad biste imali dovoljno vremena za istu, e gdje bi vam bio kraj…

Hrana. Škorpije će u ovoj sedmici shvatiti koliko je bitno da promijene nešto u svom načinu ishrane. Osjetićete veću potrebu za žitaricama, za prijesnim voćem i povrćem. Poslušajte svoj unutrašnji glas, jer vam on daje prave savjete u ovom periodu.

Novac. Lijepo ćete zaraditi, još ljepše potrošiti.

Zdravlje. Teme zdravlja, pored poslovnog segmenta, moraju da vam budu na prvom mjestu. Bavite se sobom, jer period koji je ispred vas testiraće sve vaše i umne i fizičke snage.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info