Ribe: Sedmični horoskop za period od 24.08.2020. do 30.08.2020.

0

Posao. Nimalo loša poslovna sedmica. Jeste da će vas vjerovatno jako mentalno umoriti, ali rezultati se nikako ne mogu poreći. Vi u poslu i te kako umijete da budete i racionalni i praktični i da dobro odmjerite i da date sve od sebe u pravom trenutku.

Tako da je ova sedmica savršena za vas – da sve obavite na vrijeme i odlično i još preko toga. Da dobijete nove podrške i učvrstite stare. Da vas ljudi tapšu po ramenu kako ste savršeno obavili ono što se od vas tražilo. Da dobijete dobre vijesti i ponude.

Ljubav. Izgleda da će vam povremeno trebati prevodilac za ono što voljena osoba priča i kako postupa. Kad god ste vi hladne glave, sve ćete se odlično razumjeti. Kad uključite emocije – e onda od razumijevanja nema ništa.

A problem je kod vas što te emocije ne možete i ne umijete da uključujete i isključujete po nahođenju pa ćete vjerovatno u ovoj sedmici biti čas na sedmom nebu, čas u bunaru. Međutim, poenta je i suština –  vas dvoje ste dobro i ništa vam kao paru ne fali.

Slobodne Ribe, samo kad biste malčice, evo zeru smanjili svoja očekivanja, mnogo bi vam lakše bilo. Ali čini se da vi volite da birate najteži put.

Hrana. Ako ste poslušali savjet od prošle sedmice, sada već vidite neke pozitivne pomake u onome kako se osjećate, ali i kako izgledate. Ipak, nije strašno ni ako do sada niste promijenili nešto u načinu ishrane – ovi vam dani daju odličnu priliku baš za to!

Novac. Nije savršeno, ali je solidno.

Zdravlje. Može vas mučiti stomak i genitalna regija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info