Rak: Sedmični horoskop za period od 24.08.2020. do 30.08.2020.

0

Posao. Bićete opterećeni i tu nema šta posebno da se priča. S jedne strane, svi od vas očekuju mnogo. S druge, nimalo vam ne pomažu, štaviše koče vas i pritišću, samo vam donoseći težinu i glavolomke. I pored opterećenja koje je sada jako prisutno, i te kako ste vi i sposobni i voljni da gurate situacije nadalje.

I neće to ići loše, da znate. Vaša posvećenost i profesionalnost u svemu čega se prihvatite svakako će dati svoje rezultate i oni neće biti mali. Borite se sa teškoćama i sa drugim ljudima, sada to možete.

Ljubav. Prava osjećanja imate. Pravu sposobnost da ih iskažete i da komunicirate sa voljenom osobom na iskreniji i otvoreniji način – imate. Ali, i pored ovoga nešto neće štimati u ovoj sedmici. Vidite, izgleda kao da želite da rješavate stvari na teži način.

Na primjer: kada je potrebno da se otvorite, vi ćete se zatvoriti i zaćutati. Kada je potrebno da date emociju, vi ćete stegnuti srce. Kada je potrebno da razumijete, osjećanja će vam zamagliti um i nećete moći. Zato se lako može dogoditi da prilično nezadovoljno prođete kroz ovaj period.

Slobodni – prošlost vas sputava da nastavite dalje. Ne dajte joj.

Hrana. Iako znate da vam neke namirnice ne prijaju, ipak im teško odolijevate. Preskačite grickalice i brzu hranu, ali i pohovano i prženo meso. Pokušajte da svoje obroke više bazirate na svježem voću i povrću ili onom na pari, kao i kuvanom ili barenom mesu.

Novac. Nije bajna, ali je prilično stabilna finansijska situacija.

Zdravlje. Problemi sa kičmom, koža, stomačni dio, alergije, žlijezde.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info