Lav: Sedmični horoskop za period od 24.08.2020. do 30.08.2020.

0

Posao. Bićete vrijedni i to će vam se isplatiti. I kroz finansijski segment, ali i kroz dobre kontakte sa poslovnim partnerima i saradnicima. Ponovo se mogu pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, vrijeme je da se bacite na posao i oko ovoga se angažujete.

Sve obaveze, koje su eventualno zaostale, sada će se regulisati i završiti, jer ste vi riješili da napravite jednu veliku čistku i maksimalno se organizujete i pripremite za poslovni period koji je pred vama.

Ljubav. Preseli se Sunce u znak Djevice i Lavovi odjednom od sjaja upadoše u praktičnost. Od varijante „daj sve“ ostade nam „e, pa ni mrvice nisu toliko loše kad bolje razmisliš“. Ono što je dobro jeste da se vaša planeta razumije sa partnerskom.

Ono što nije dobro jeste da se vaša emocija ne razumije sa voljenom osobom. I šta mu to sad sve znači? Pa znači da ćete lijepo, racionalno, praktično i odgovorno funkcionisati na dnevnoj bazi sa partnerom. Emotivno – nećete biti zadovoljni i mučiće vas pitanja bez odgovora.

Slobodni Lavovi, ljubavno ispunjenje ne očekujte, jer ga neće biti. Eventualno neka komunikacija.

Hrana. Možete vi misliti da vam je želudac od čelika, ali će vas dešavanja tokom ove sedmice razuvjeriti. I te kako ćete reagovati loše na sve ono što je previše jako, prezačinjeno, premasno. Očigledno je došlo vrijeme da se nešto više posvetite načinu na koji se hranite.

Novac. Ima prostora za redovnije i stabilnije prilive.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem i mentalno opterećenje. U fizičkom segmentu manji problemi sa stomakom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info