Djevica: Sedmični horoskop za period od 24.08.2020. do 30.08.2020.

0

Posao. Svakako je došlo vaše vrijeme i kada je posao u pitanju. Djevice su se u potpunosti probudile i spremno zasukale rukave, ali ovog puta nećete morati da se baš potpuno sami borite za svoje ciljeve.

Sada imate i odličnu podršku od strane prijatelja, veza, onih koje ste na svom dosadašnjem poslovnom putu upoznali i pridobili za sebe. Sve će se pokrenuti i to baš na onaj način koji ste isplanirali ko zna kada unazad. U ovoj sedmici budite maksimalno aktivni i ne dozvolite da vam bilo koja prilika promakne.

Ljubav. Za divno čudo, odnos sa emotivnim partnerom je u ovoj sedmici prilično skladan. Vi se na prvom mjestu osjećate neuporedivo bolje, kao da su se sve kockice u vama složile i ponovo ste vi – vi.

Sedmica u kojoj su obostrano razumijevanje i poštovanje na prvom mjestu pa će se svaki potencijalni problem vrlo brzo riješiti. Da li može biti nekih situacija koje vas sapliću? Može – najprije onih vezanih za vaše prijatelje, za finansije, ali teško da će ovo sada napraviti iole veći nesklad u vašem odnosu.

Slobodne Djevice, novi lijepi momenti, lijepa osjećanja i ispunjenost. Prošlost je tu, i dalje prisutna – možete ka njoj, a i ne morate.

Hrana. Sunce i Merkur, vaš vladar, nalaze se u vašem znaku, znaku koji na prvom mjestu cijeni pravilnu i zdravu ishranu. To je za vas signal da svoju ishranu prilagodite onome kako se osjećate. Izbjegavajte meso i mesne prerađevine, više se okrenite svježem povrću i voću.

Novac. Možda ne zarađujete onoliko koliko vrijedite, ali je finansijski segment sada solidan.

Zdravlje. Uglavnom vrlo solidna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info