Blizanci: Sedmični horoskop za period od 24.08.2020. do 30.08.2020.

0

Posao. Ne mogu da kažem da će vam sedmica biti loša, ali kada sve saberete i oduzmete, shvatićete da ste je proveli u fazonu – red obaveza, red papirologije, red dosadnih proračuna, red neinspirativnih sastanaka ili kontakata u kojima morate da se pravite da ste maksimalno poslovni i odgovorni… I tako dalje.

Iako period pred vama ne sprema nikakvu zvrčku niti saplitanje po pitanju posla, sa druge strane – ne daje vam pravu inspiraciju i motiv – samo gomilu smornih obaveza koje morate završiti na vreme.

Ljubav. U emotivnim partnerstvima funkcionisaćete onako kako vam se ne dopada – sve će biti nekako šturo, preozbiljno, lijepih momenata će biti na kašičicu, a svakodnevnica će biti ispunjena preozbiljnim i previše praktičnim temama koje baš i nisu neki motiv za vas.

Ako je za utjehu, u svemu ćete sa partnerom postići dogovor, ali ovo nije period u kojem se vi osjećate poletno. Manjih problema može biti u sferi finansija i dogovora oko istih.

Slobodni Blizanci – ima prostora za nova dešavanja, ali ne izgleda mi kao da ćete vi biti baš u nekom ekstatičnom raspoloženju oko toga. Mrljava nedelja po pitanjima ljubavi.

Hrana. Vaš stomak će vrlo burno reagovati na sve one namirnice koje vašem organizmu ne prijaju ili koje vam štete. Ne kaže se bez razloga – slušajte signale koje vam tijelo šalje! Budite oprezni u ovoj sedmici, jer lako možete pretjerati.

Novac. Vrlo čudna sedmica po pitanjima novca. Dobitak i gubitak dijeli tanka linija. Čuvajte pare.

Zdravlje. Osjetljivost stomaka. Stariji mogu imati problem sa venama i pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info