Avgust: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

Nova frizura definitivno je jedan od najjednostavnijih načina da steknete više samopouzdanja te da izgledate moderno i privlačno.

Ukoliko planirate da malo promijenite stvari, bar što se tiče vaše frizure, neka vam sljedeća galerija od deset trenutno najpopularnijih frizura, služi za inspiraciju.

Elegantno i raskošno


Elegantno talasasta kosa dodatno je poboljšana zlatnim tonovima koji cjelokupnom izgledu daju raskošan i senzacionalan osjećaj.

Ljetni kesten


Kosa boje kestena oblikovana je u prefinjenu frizuru koju upotpunjuju šiške nježno prebačene u stranu, a koje dodatno ističu jagodice.

Jednostavno, a efektno


Jednostavna frizura može biti prekrasna, kao što je ovdje slučaj – kombinacija nijansi čokolade i smeđe koje stvaraju izvrstan “okvir” licu dodatno poboljšavajući njegove karakteristike.

Duge šiške


Razdjeljak sa strane temelj je ovog stila koji se izdvaja od drugih zbog dugih šiški koje uokviruju lice i koje padaju sa strana i ka ramenima.

Zaobljeni paž


Već više sezona, ovo je jedna od najpopularnijih frizura, a situacija se ne mijenja mnogo ni ovog mjeseca – zaobljeni paž veoma je poželjna frizura iz više razloga: elegantna je, veoma lagana za održavanje, a odgovara gotovo svakom obliku lica.

Talasasti paž


Zanosna paž frizura! Višestruka crvenkasto-kestenjava nijansa nježno je isprepletena blagim talasima koji se pružaju ka ramenima, a racept je za frizuru za kojom se svi okreću.

Visoke šiške


Ukoliko baš i niste pristalica šiški, a još uvijek nisu porasle da biste mogle da ih prebacite u stranu – jednostavno ih podignite ka gore! Da bi stil bio što interesantniji, najbolje je da šiške idu u cik-cak smjeru.

Fantastični volumen


Jedva vidljivi razdjeljak sa strane, iz kojeg počinje da “niče” volumen, u kombinaciji sa nježnim šiškama i pramenovima kose koji padaju na ramena, stvara neponovljivi stil idealan za sve prilike.

Razbarušeni lob


Iako se čini da se radi o nonšalantnom stilu, zapravo je riječ o veoma elegantnoj paž frizuri, a koja je idealna gotovo za sve prilike.

Moderni rep


Ukoliko imate dugu kosu, već vam je jasno kako možete postići više stilova. Jedan od njih je i ovaj, sa modernim repom, koji ćete prebaciti preko ramena dok vam šiške nježno uokviruju lice.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info