Mlad Mjesec u znaku Lava i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Mlad Mjesec je na 26. stepenu Lava, u ranim jutarnjim satima, gdje gradi pozitivan aspekt s Marsom iz Ovna pa možemo biti poneseni optimizmom, radovati se i vjerovati u bolje sutra. Možemo imati snagu, hrabrost, osjećaj sigurnosti pa možemo lakše donijeti odluku za neke nove promjene. Ovaj mladi Mjesec najviše ima uticaja na fiksne znakove: Lava, Vodoliju, Bika i Škorpiju.

Postoji želja da se otvori srce i da se dobije pohvala i divljenje, a kada se to dogodi, mnoge osobe neće znati nositi se s tom energijom. Sada nije vrijeme za kritike pa ih ne izražavajte. U nastavku dana, Mjesec prelazi u Djevicu pa će praviti lijepe aspekte s Uranom iz Bika i Venerom iz Raka, a što nam može donijeti iznenadne preokrete i pozitivne promjene.

Mjesec iz Djevice, u sekstilu s Venerom iz Raka, donosi nam smirenost, optimizam, vedrinu, umjetničke sposobnosti i čvrste stavove, kada su vrijednosti u pitanju. S ovim mladim Mjesecom možete očekivati neočekivano, veliki optimizam i otvaranje srca i duše.

Evo šta ovaj mladi Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, vi plamtite od želje za novim ljubavima, izazovima, puni samopouzdanja želite da vam sve bude odobreno. Otvarate vaše srce i dušu dok se pojedini Ovnovi pitaju da li rade pravu stvar.

Zvjezdana čarolija vam priređuje romantičan period pa ga iskoristite i uživajte s voljenom osobom.

Bik


Dragi Bikovi, sva događanja će biti povezana s porodicom i domom. Mlad Mjesec će tražiti od vas da budete sigurni u vaša osjećanja i vašu sigurnost. Naglašeno je sve što je povezano s vašim najdubljim osjećanjima i korijenima odakle potičete.

Kod pojedinih Bikova bi se trebalo poraditi na primanju i davanju emocija, dok neki kreću u reorganizaciju. Mnogi Bikovi bi se mogli suočiti s nekim strahovima pa poradite na tome.

Blizanci


Dragi Blizanci, kod vas se događaju novi vidovi komunikacija, kontakata, kraćih putovanja, učenja i uopšteno mišljenja. Odnosi s drugim ljudima mogu biti dosta dobri i poučni dok neka nova učenja mogu odrediti novi životni pravac.

Telefoniranja, odgovaranja na poštu i poruke, sve je pozitivno. Kada su finansije u pitanju, izbjegavajte pozajmice i kredite.

Rak


Dragi Rakovi, vi ste smislili kako da zablistate i privučete pažnju na svoje kreativne radove. Sva čula su istančana i povećana je osjetljivost na sve što ste izgradili samo za sebe. Pokrenite nešto novo kako bi vi osjetili svoju vlastitu vrijednost.

Finansije su naglašene i novi načini za dodatnu zaradu su nadohvat ruke. Pojedinim Rakovima može se dogoditi sklapanje ugovora pa dobro razmislite koliko vam se isplati. Uživajte u ovozemaljskim čulima.

Lav


Dragi Lavovi, ovaj mladi Mjesec se dešava kod vas pa se možete pokazati u nekom novom svjetlu, fizičkom izgledu, emotivnom izražavanju. Neke nove promjene mogu vam donijeti veće samopouzdanje i da budete u centru pažnje ispod reflektora.

Bitno je da se ove promjene događaju i u poslovnom okruženju, što vas može odvesti pravo do vaših želja.

Djevica


Drage Djevice, vama ovaj mladi Mjesec pokreće empatiju, duboke emocije, svijest i duhovni razvoj. Pojedine Djevice mogu se povući iz društva i ostati same sa sobom da napune baterije i misaono se preokrenu na nešto novo.

Ovaj položaj Mjeseca je za vas osjetljiv pa možete tražiti duševni mir koji vam ne može priuštiti ni vaš emotivni partner.

Vaga


Drage Vage, vi pokrećete neki novi posao, što se mnogima može svidjeti, a vi od njega možete lijepo zaraditi. Vrijeme je da se umrežite u neke grupne aktivnosti i poslovne tokove. Sada nije vrijeme za vaše neke unutrašnje nemire već stupite u kontakt s drugim ljudima.

Moguće su napetosti, vezane za neke nekretnine, pa tu povedite računa. Vrijeme je da usmjerite fokus na druge, a ne na sebe.

Škorpija


Drage Škorpije, kako ste vi fiksni znak, onda će ovaj mladi Mjesec povećati osjetljivost na vašu poziciju i napredak. Sada je dobro da pokrenete neke nove ciljeve ili da oživite one koje ste ranije imali. Bitna je vaša karijera i način pokazivanja u društvu pa i tu dolazi do promjene.

Postavite u prvi plan samopoštovanje pa onda karijeru i druge dužnosti. Znajte da lijepa riječ i željezna vrata otvara.

Strijelac


Dragi Strijelci, vi možete osjetiti neku nervozu pa bi bilo dobro da izbjegnete monotoniju i pokrenete neke novine, kada je vaš duh i um u pitanju. Kada pokrenete neku novu filozofiju ili duhovnu obnovu, vi se možete osjećati preporođeno.

Vas raduje svaka avantura, putovanje, učenje pa to trebate pokrenuti i izaći iz svakodnevne rutine.

Jarac


Dragi Jarčevi, vi osjećate povećanu svijest o drugima pa ako vam je potrebna podrška u vidu moralne ili materijalne, sada je možete dobiti. Ako imate partnera, sada će biti povećana intimnost s njim.

Sve što se odnosi na finansije sada je uvećano pa pojedini Jarčevi mogu dobiti nasljedstvo ili zatražiti kredit, što vam se ne preporučuje, jer se poslije može iskomplikovati vraćanje rata.

Vodolija


Drage Vodolije, vama ovaj mladi Mjesec pokreće polje partnerstava pa su pregovori istaknuti. Neki novi odnosi bi sada bili dobri i neki novi početak u već postojećim.

Podrška partnera je sada bitna pa ako izostane, onda se trebate zapitati zašto. Energija je kao stvorena da se istaknete u javnosti ili da vas neki kontakti odvedu pravo na vrh.

Ribe


Drage Ribe, kod vas je ovaj mladi Mjesec u vašem polju posla, zdravlja i svakodnevnice, a što bi moglo donijeti novi način ishrane i obraćanje pažnje na zdravlje.

Kada je posao u pitanju, onda može doći do zabrinutosti ili nekih novih poslova pa čak i razrade starih. Dobra je šansa da sada sve stvari razriješite i pokrenete detaljno i efikasno svoj posao.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info