H&M: 5 najmodernijih haljina ovog ljeta

0

Kao što je to slučaj svake ljetne sezone, tako i ove, najpopularniji švedski brend, H&M, pobrinuo se da izgledamo veoma moderno, privlačno i apsolutno prekrasno. Upravo sljedećih pet haljina veoma su atraktivne i privlačne, a možete ih nositi tokom cijele ljetne sezone.

Plisirana maksi haljina


Postoji li išta udobnije, tokom ljetne seznone, od maksi haljine? Da, postoji – plisirana maksi haljina! Maksi haljine uvijek su u prvom planu tokom ljetne sezone, a plisirana maksi haljina još je i bolja opcija, jer je lepršavija i udobnija od klasičnih modela pa je to jedan od glavnih razloga zbog kojeg je obožavamo ove ljetne sezone.

Haljina sa podesivim strukom


Ovdje je riječ o haljinama ravnog ili A kroja koje dolaze sa kaišem od platna od kojeg je skrojena i haljina, a koji su i istog dezena. Ono što je ovdje tako dobro jeste što upravo taj kaiš možete podešavati po volji, a ako ga podignete nešto više, vizualno ćete stvoriti iluziju kako ste više i vitkije. Veoma svestrana i jako funkcionalna, ovo je haljina koja odgovara svim prilikama, idealna je za duge vrele ljetne dane (ali i za večeri), a veoma lako je možete uvrstiti u svakondnevni stajling, od poslovnih prilika do večernjih izlazaka.

Košulja haljina


Još jedan veoma popularan trend tokom ljetne sezone, košulja haljina, idealan je za sve prilike, a posebno kada je riječ o modelu haljine čija dužina seže tik ispod koljena ili do pola lista. Kombinacija crnih i bijelih pruga čini čuda za vašu fiuguru, jer se pažnja posmatrača ne zaustavlja na jednom mjestu pa vam upravo taj mali efekat pomaže da na veoma jednostavan način prikrijete i određene nedostatke na tijelu (ukoliko ih uopšte imate).

Mini haljina na kopčanje


Jedan od najvećih ljetnih favorita, a s pravom možemo reći i najpopularniji model ovog ljeta, mini haljina na kopčanje idealna je za sve neobavezne prilike. Veoma privlačna, jednostavna, a opet jako funkcionalna i efektna, veoma lako je možete kombinovati sa raznim asesoarima, a sigurno će vam pomoći da izgledate veoma moderno i urbano, bilo da je obučete u prilici kada idete na kafu sa prijateljicama, u neobaveznu šetnju ili pak u plažni bar.

Haljina na preklop


Haljina na preklop idealna je baš za sve prilike, od posla do večernjih izlazaka, ljetnih šetnji i šopinga do izleta i piknika naravno ukoliko birate modele čija dužina seže tik ispod koljena ili duže. Upravo ta dužina “dozvoljava” vam da je nosite govoto u svim prilikama, a možete je kombinovati sa klasičnim salonkama, klasičnim sandalama na petu (koje imaju kaišiće oko gležnjeva) ili sandalama sa blok petom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info