Vodolija: Sedmični horoskop za period od 17.08.2020. do 23.08.2020.

0

Posao. Kako to izgleda kada sa jedne strane sve juri, žuri, trči, a sa druge strane sve koči, stagnira, blokira – to samo vi znate. Vi ste u periodu kada morate pobijediti sebe. Jer, sami ste sebi najveći neprijatelj i prepreka.

Onda kada biste poletili, morate naučiti da stanete. Onda kada se zakočite od straha, morate naučiti da sreća prati hrabre. Dok ovo ne savladate (a ne brinite, imate mjesece i mjesece ispred za ovu lekciju), u poslovnom segmentu ćete konstantno ići jedan korak naprijed, jedan korak nazad.

Ljubav. Do polovine sedmice će se svašta nešto dešavati kod partnera i vas. Ali biće vam zanimljivo. Malo ćete da tjerate inat jedno drugom, malo ćete da se strašću „peckate“, malo ćete zajednički da se smijete i uživate. Sve u svemu – redovno stanje.

A od drugog dijela sedmice dolazi vam smirenija energija. Šta ćete vi sa njom i kako će to izgledati kada se drama spusti i vas dvoje se okrenete praktičnim pitanjima – to ćemo vidjeti.

Slobodne Vodolije, mlad Mjesec u polju partnerstava sprema se da vam u narednom periodu otvori šanse za početak ljubavne priče. Stoji vam mnogo flertovanja i zanimljivih dešavanja.

Hrana. Vodolije su čvrsto riješile: reći će “NE” slatkišima. Pa, srećno sa tim. Jer, iskreno, čini se da ćete gledati svaku moguću priliku da smažete pokoji slatki zalogajčić. Šta ćete, i vi ste živa duša… Živa duša koja pokušava da odredi da li da pojede samo dva ili šest parčića torte…

Novac. Troškovi se povećavaju. Jeste da novac dolazi, ali Vodolije naučite da sačuvate koju paru.

Zdravlje. Psiha vam je u rasulu. Isto tako i spavanje. Generalno, problemi sa zubima, sinusima, glavoboljom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info