Vaga: Sedmični horoskop za period od 17.08.2020. do 23.08.2020.

0

Posao. I dobra i naporna sedmica. Lakše ćete završavati obaveze, to stoji, ali imaćete osjećaj kao da ste u nekom procjepu, kao da ste na korak od pravih ostvarenja i prilika, a da to nikako da profunkcioniše. Iskreno rečeno, nismo sigurni ni da hoće.

Šta uradite do polovine sedmice – uradili ste – poslije toga možete samo da žalite za propuštenim šansama ili da se psihički spremite da sačekate opet svojih pet minuta. Hoće, doći će svakako, ali tek tokom septembra mjeseca.

Ljubav. Do polovine sedmice – šta ste uradili dobro, uradili ste. Što ste se digli, digli ste se. Što je odnos sa partnerom bio dobar (hmmm, ovo je prilično promjenjiva stavka, ali hajde…), bio je. Od drugog dijela sedmice svi, iole podsticajni, aspekti vas napuštaju. Jedino što će ostati je strast.

Problem je u tome što ta strast ne mora da bude baš samo u spavaćoj sobi – može se strasno i raspravljati i kidati duša. Vage ulaze u jednu ozbiljnu, višemjesečnu klackalicu sa partnerom. Da li ćete na kraju biti zajedno ili ostati sami – vrijeme će pokazati.

Slobodne Vage, dižu vas prijatelji ili kontakti preko društvenih mreža.

Hrana. Vage, kao što im i samo ime kaže, našle su savršeni sklad u ovoj sedmici, kada je ishrana u pitanju. Sve fino, lijepo, sa ukusom i ljubavlju spremljeno i taman koliko treba. Doduše, u drugom dijelu sedmice ćete imati povremene “ispade” i nešto češće posegnuti za slatkišima, ali šta sad – neki put se mora i pogriješiti.

Novac. Za sada, stabilni ste prilično po ovom pitanju. Opet ponavljamo – za sada. Ne ludujte s novcem.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro. Samo neka sitna zdravstvena problematika.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info