Ribe: Sedmični horoskop za period od 17.08.2020. do 23.08.2020.

0

Posao. Mlad Mjesec, u vašem polju posla i poslovne svakodnevnice, vjerovatno će vam donijeti još posla i obaveza. Čujte, zar ste zaista mislili da ćete na iole duži period uspijevati da se „provučete“? Ma nema šanse – naradićete se vi, blago nama, sve u šesnaest. Ali ćete to i naplatiti, za to ne berite brigu.

I dobićete i unapređenja i pozicije i podršku i svašta nešto lijepo. Ali to lijepo neće doći samo od sebe, žestoko ćete se vi narmbati. U ovoj vam sedmici sve ono vezano za posao baš žestoko kreće. I neka, samo neka tako nastavi.

Ljubav. To što vi očekujete brda i doline, kule i gradove, kada je ljubav u pitanju, to je već vaša stvar. To što ćete dobiti je nešto potpuno drugačije. Da se razumijemo –  to nimalo nije loše, naprotiv, samo je pitanje koliko ćete vi taj svoj osjećaj „ja zaslužujem neuporedivo više“ zadovoljiti. A realno – nećete.

Na svaki sekund ushita daće vam se dva dana realnosti i praktičnosti u ljubavi. No, željeli vi to da prihvatite ili ne, još dugo ćete morati da gurate to praktično. I zadovoljite se time.

Slobodne Ribe, sad kad se zanjanjavite pa poletite pa krenete da maštom i snovima tovarite sebe… Neka, uživajte dok traje.

Hrana. Mlad Mjesec, u polju koje vlada životnim navikama, govori o tome da će Ribe, milom ili silom, morati da promijene nešto u svom načinu ishrane. Ako ste riješili da idete na dijetu, sada je pravo vrijeme za to! Promjene ćete brzo primijetiti i vi, ali i oni oko vas.

Novac. Nije loše.

Zdravlje. Solidno ste, dobro se držite.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info