Rak: Sedmični horoskop za period od 17.08.2020. do 23.08.2020.

0

Posao. Da, jasno vam je da neke situacije koče – koliko god se na prvi pogled stvari odvijaju uspješno, konstantno osjećate pritisak na sebe i ne možete da se oslobodite nelagodnosti i razmišljanja šta vam period nadalje donosi.

Ipak, i pored toga, i ova sedmica vam pruža i poslovne šanse i dobre mogućnosti za dogovor. Štaviše, neki od vas mogu pokrenuti nove poslovne priče ili čak nove načine zarađivanja. Iskoristite podršku koja vam se u ovom periodu nudi – prihvatite prilike koje će se pojaviti.

Ljubav. Kakva god da je situacija u vašim emotivnim partnerstvima, vi ćete praviti da vam bude lijepo. Zažmurićete na bilo koju negativnost i isturiti emocije u prvi plan. Ukoliko to ne bude dovoljno, potražićete podršku u prijateljima, oni će vas dizati i davati vam vjetar u leđa.

A kakvo je realno stanje? Pa realno stanje ćemo vidjeti uskoro, kada vaše emotivne priče krenu sa prvim ozbiljnim testovima. Ukoliko mislite da su ovo do sada bili testovi, moramo da vas razočaramo – oni pravi tek dolaze.

Slobodni Rakovi, konektovali ste se sa nekim i lijepo vam je. Neka ovo osjećanje potraje što duže.

Hrana. Mlad Mjesec (vladar vašeg znaka) u polju hrane, početkom ove sedmice, donijeće Rakovima kraj perioda u kojem su imali problema sa ishranom, ali i sa varenjem. Od drugog dijela ove sedmice, sve će se vratiti u normalu. Doduše, skoro u normalu – slatkiši će vam i dalje biti slaba tačka.

Novac. Ne zarađujete loše, ali mora se priznati da baš i ne vodite nešto naročito računa o novcu.

Zdravlje. Ishrana, krvni sudovi, osjetljivost kože.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info