Lav: Sedmični horoskop za period od 17.08.2020. do 23.08.2020.

0

Posao. I dalje postoji prostor za nove poslovne prilike, a neke od njih se mogu prilično neočekivano otvoriti. Lijepe vijesti, nove ponude, informacije koje vam prijaju – sve će se to nagurati u prvoj polovini sedmice. A kada uđemo u drugu, tada vam već dolazi vrijeme da ozbiljnije radite.

I nemojte da kažete da ste ozbiljno radili i do sada, jer to je vrlo upitno. Period nadalje vam donosi da stvarno realno prionete na obaveze, da se okupirate poslom i da gledate da ništa ne ostavljate za sutra.

Ljubav. Sve ono što se vezuje za racionalno, praktično, realno počeće od drugog dijela sedmice da se više usklađuje sa voljenom osobom. Sve ono što se vezuje za emocije, za osjećaj pripadanja i sigurnosti počeće da boli, da nosi uskraćenost, težinu, da kopa po mislima.

Nešto tu ne štima, a šta – to samo vi i druga strana znate. U krajnjem slučaju, gledajte na to ovako – bez ljubavi se može živjeti, zar ne?

Slobodni Lavovi, neko vam brčka po mislima, odlazi, dolazi, iznenađuje vas onda kada se najmanje nadate. Šta ćete sa tom osobom? Evo, nemamo pojma, ali vjerovatno ništa.

Hrana. Velike promjene raspoloženja, a samim tim i velika variranja u apetitu ove sedmice. Emotivne, ali i sve ostale nedoumice nemojte rješavati hranom, jer će stomak da vam postane prilično osjetljiv pred kraj sedmice pa nadalje.

Novac. Kad se više razradite, više će novca i biti.

Zdravlje. Fizički ste uglavnom dobro. Malo vas muče nesanica i stres.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info