Jarac: Sedmični horoskop za period od 17.08.2020. do 23.08.2020.

0

Posao. Poslovno, nije to ono što ste očekivali. Pa dobro. Nije sada, biće u periodu koji tek dolazi. Sve je previše naporno, to stoji. A rezultati su, onako, mrvičasti. Trunka tamo, trunka ovamo. Koračići, sitni da sitniji ne mogu biti.

Sigurno vam ovo brka sve vaše planove i sigurno se ne osjećate nimalo dobro, jer se dajete do maksimuma, a ne dobijate baš puno zauzvrat. Ali dragi Jarčevi, tako je kako je. Ne propuštajte ništa i nikoga. Sva dešavanja i sve osobe imaju ulogu u vašem životu nadalje.

Ljubav. Pustite partnera da organizuje vaše zajedničke aktivnosti u ovoj sedmici. Vaše neka bude samo da prihvatite, da se smješkate i, po mogućstvu, uživate. Pa čak i ako vam planovi voljene osobe izvuku i posljednji dinar iz džepa.

Dragom vam biću je sada potrebno i da vam pruži ljubav i da se osjeti sigurno pored vas pa zato gledajte da se ne stegnete kao što imate običaj, da ne stavite obaveze i sopstvene prioritete na prvo mjesto.

Slobodni Jarčevi, neko vam šalje signale, neko vam osmijesima remeti svakodnevnicu, izgleda da bi neko da vas ljubavno saplete. Pa sapletite se, neće ništa da vam fali.

Hrana. Velika variranja, kada je apetit u pitanju, nikako vam ne donose dobro. Čas se prejedate, čas gladujete – idete iz krajnosti u krajnost, a to baš i ne valja. Morate pokušati da pronađete balans i povedete više računa o sebi.

Novac. Onako, čas dođe dosta, čas dođe sitniš. Ali ipak dođe.

Zdravlje. Ne drži vas mjesto, samo biste negdje da skitate. Neka, to vam donosi pozitivnu energiju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info