Blizanci: Sedmični horoskop za period od 17.08.2020. do 23.08.2020.

0

Posao. Otprilike do polovine sedmice imate velike mogućnosti da napravite značajnije promjene u poslovnom sektoru. Da se dogovorite oko novog posla, da vam se neki projekti pruže kao na dlanu, da sredite važna papirološka i administrativna pitanja.

Nakon toga, imaćete izvjesno vrijeme samo mogućnosti da žanjete ono što ste posijali. Potrudite se da ta žetva bude bogata i da vam što više ide u korist. Privatnici, zato, od drugog dijela sedmice idu u jednu stabilniju poslovnu fazu, pogotovo kada su finansije u pitanju.

Ljubav. Od drugog dijela sedmice postojaće mnogo veći prostor za sređivanje situacije u vašim emotivnim relacijama. Doduše, za sređivanje na praktičnoj bazi, za to da podržite jedno drugo i da zajednički funkcionišete. Emotivno – pa, onako. Slabo.

Te emocije će talasati, čas će ih biti čas neće, čas ćete se osjećati sigurno čas uskraćeno za stabilnost i sigurnost u partnerstvu. Odnosu sa voljenom osobom se treba ozbiljnije pristupiti i praktično staviti iznad emotivnog.

Slobodni Blizanci, nova poznanstva, novi kontakti, flertovanje i preko posla (doduše ovo može biti zauzeta osoba, pa gledajte šta ćete sa tim).

Hrana. Vas može da potkači neka alergijska reakcija, kada je hrana u pitanju, a generalno ćete imati tendenciju da se pretovarite i da poslije kukate što ste toliko pojeli. Čim vidite slatkiš, oči će vam biti gladne – ode vaša linija dok si rekao „bajadera”.

Novac. Prvi dio sedmice donosi lijepa finansijska iznenađenja, a drugi dio troškove.

Zdravlje. Samo nešto više povedite računa o ishrani.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info