ZARA: Ovo je najpopularnija suknja ovog ljeta

0

Suknja je komad garderobe koji veoma rado nosimo u svim prilikama, od proljeća do zime. Naravno, tokom date sezone potrebno je samo omiljenu suknju prilagoditi datim vremenskim uslovima i pola posla je odrađeno.

Sigurno i nema potrebe da napominjemo kako možete dobiti mnoštvo kombinacija sa ovim komadom garderobe, a ove ljetne sezone, kada je riječ o španskom brendu ZARA, sljedeća suknja je u centru pažnje odnosno trenutno je najpopularnija u svijetu.


Bijela pareo suknja jedan je od najmodernijih komada garderobe ove ljetne sezone, a koji nam dolazi sa ZARA potpisom. Riječ je o laganoj suknji visokog struka, a koja u gornjem dijelu ima čvor i nabore. Kopča se sa zadnje strane, pomoću rajsferšlusa, a na prednjoj strani ima i izrez koji pareo suknju čini fantastičnim izborom za vrele ljetne dane.


Kada je riječ o kombinovanju, sve zavisi od toga u kojoj prilici pareo suknju želite da nosite, ali sigurno nikada nećete pogriješiti ukoliko joj dodate košulju ili bluzu. S druge strane, odlično se slaže i sa kratkim majicama, imajući u vidu kako je riječ o suknji sa visokim strukom.

Ova suknja nam dolazi u dvije nijanse (bijela i crna), a s obzirom na to kako je bijela jedna od najpopularnijih boja tokom ljetne sezone, sasvim je razumljivo i zbog čega je bijela verzija toliko popularna.

Na kraju ćemo dodati kako je bijela pareo suknja dostupna u veličinama od XS do XXL, a ukoliko se i vama dopada te vam je cilj da dobijete trendi stajling, možete je kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info