m:SAT je TV zabava sa bilo koje lokacije

0

Vaša kuća ili vikendica, gdje god da se nalazi u BiH, čak i u udaljenim i nepristupačnim mjestima, može da ima najbolji digitalni TV program! Priključite svoj TV prijemnik na m:SAT, sada uz 25% popusta na mjesečnu pretplatu u periodu od 20 mjeseci!

Digitalni TV program bogatog sadržaja na više od 145 TV kanala, može da ima svaka kuća ili vikendica, bez obzira gdje se ona nalazi. Uz pomoć moderne tehnologije i izbora koji napravite od ponuđena tri paketa, m:tel vam nudi popust od 25% na pretplatu i to 20 mjeseci.

U m:SAT Start, m:SAT Plus i m:SAT Max paketima, spakovani su najbolji domaći i strani filmski, sportski i zabavni sadržaji, a uz ovu ponudu dobijate i gratis priključak za dodatni TV uređaj. Kompletna oprema i montaža će vas koštati samo 0,99 KM.

Ova posebna ponuda važi do kraja septembra 2020. godine, a da biste dobili svoj m:SAT priključak i navedene popuste i povoljnosti, ne morate da čekate u redovima, niti da izlazite iz kuće. Dovoljno je samo da pozovete broj telefona 080050905 ili online putem m:tel sajta, odaberete paket i na kućnu adresu vam stiže sve što je potrebno za instalaciju: satelitski prijemnik sa integrisanom m:SAT karticom i vrhunska satelitska antena sa opremom.

Uživajte putem satelita u programima po svojoj želji!

Više informacija potražite na m:tel sajtu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info