Vodolija: Sedmični horoskop za period od 10.08.2020. do 16.08.2020.

0

Posao. Onima oko vas djelujete kao da sve obavljate sa lakoćom, brzo i precizno. Samo vi znate koliko je energije uloženo u sve to i koliko vas iscrpljuje. Ali ne date se, gurate i dalje ne pokazujući nikakvu namjeru da stanete.

Ima u ovoj sedmici prostora za nove dogovore, za nove saradnike i, naravno, nove obaveze. Nije vam dovoljno ono što ste imali do sada? Očigledno nije, jer ne biste grabili da uzmete još i još. Iako je i iza vas i ispred vas težak period, budite ubijeđeni – sav će vam se ovaj trud stostruko vratiti.

Ljubav. Šok pa mirno, mirno, mirno… Pa opet šok. Kad biste vi znali šta ćete sljedeće uraditi, to bi bilo baš odlično. Ali ne znate. U jednom trenutku ste kao leptirić, a u drugom izvrćete svijet naglavačke i partnera dovodite do ivice živaca.

Ko mu je kriv, sam je birao. Zato sad neka se snalazi kako zna i umije. U prevodu – odlična sedmica, pa burna, pa odlična, pa burna – i tako redom. Sve u svemu, neće vam biti tako loše, sem tih šokova, ali do sada bi druga strana trebalo da je naviknuta na to.

Slobodne Vodolije, komunikacija sa nekim sada ima šanse da preraste i u ozbiljnija dešavanja. Ili makar strastvenija.

Hrana. Ješćete zato što ste nervozni, ješćete zato što ste srećni, ješćete zato što ste nesigurni. U prevodu – koristićete svaku situaciju i svako svoje raspoloženje da se natovarite hranom. Jedino što je dobro jeste da ste vrlo aktivni i da se trošite pa nećete morati da kupujete novu garderobu.

Novac. Nešto više priliva u ovoj sedmici, nešto bolje baratanje novcem.

Zdravlje. Kada biste samo mogli da se naspavate i odmorite kao čovjek, sve bi vam lakše bilo.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info