Vaga: Sedmični horoskop za period od 10.08.2020. do 16.08.2020.

0

Posao. Sedmica je odlična za posao. Naravno, to nimalo ne znači da je lagana i opuštena, ali ipak ćete vi plivati u njoj poprilično dobro. Lakše ćete obavljati poslove, lakše ćete se boriti sa situacijama koje vam dolaze.

Jeste da se osjećate kao da niste na svom maksimumu i da vam fali energije za sve, ali mora se priznati da će ovaj period ipak donijeti pomake i povoljnosti po vas. Postoji prostor i za nove poslovne šanse koje bi trebalo iskoristiti pa čak iako ste svjesni da će to znatno povećati vaše obaveze.

Ljubav. Kao i ostali kardinalni znaci i Vage su u nepovoljnom periodu po mnogim pitanjima, a nekako ta vaša emotivna stabilnost ipak uvijek izbija na prvo mjesto. Vaša vladarka je trenutno u znaku Raka, koji vam nije srodan, i koji vam donosi pojačanu emotivnost i osjetljivost sa kojom se vi baš i ne snalazite najbolje.

Ako ništa drugo, trenutno se ne vide neki žestoki lomovi i problemi u partnerstvima. Prijatelji vas čupaju i donose vam osmijeh na lice i opuštenost. Budite što više sa njima.

Slobodne Vage, što više se okrenite ka zabavi, a što manje okupirajte svoj mozak, misli i srce prošlošću i neispunjenim emotivnim očekivanjima.

Hrana. Vage će pretjerivati i tu nema šta posebno da se priča. Ako želite da održite svoju vitku liniju, moraćete mnogo da se krećete i budete aktivni. U suprotnom, kilogrami će se samo lijepiti za vas. Vidjećete i sami – imate periode kada zaboravljate na hranu u potpunosti, ali i one druge, kada čistite sve pred sobom.

Novac. Novca će biti.

Zdravlje. Vi ste nekako „napola“ pa samim tim postoji prostor za sitne zdravstvene začkoljice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info