Strijelac: Sedmični horoskop za period od 10.08.2020. do 16.08.2020.

0

Posao. Prvo da se razumijemo – vi nećete lako pobjeći iz ove faze u kojoj ostavljate srce na terenu, a zauzvrat dobijate mrvice. I to je sada jednostavno tako. Ali ne zaboravite – sve ono gdje sada „ginete“, vratiće vam se stostruko kada za to dođe vrijeme.

Ova je sedmica nešto jednostavnija po vas – lakše se uklapate i dogovarate sa saradnicima, funkcionišete sa manje napora i optimističnije gledate na vrijeme koje je pred vama. Brže se završavaju sva pitanja koja su vam bitna.

Ljubav. Partner je vidio da od vas trenutno vajde nema i preuzeo cijelu situaciju oko vašeg odnosa u svoje ruke. Druga strana će vas energetski „dizati“, podsticati, organizovati neke lijepe momente opuštencije, a možda će čak i uspjeti da vas pokrene i odgura da provedete negdje zajedno par dana.

Vi ćete se svojski braniti od toga u fazonu: „Jao, potrošiću previše i novca i vremena, ne mogu sad to“, ali drago vam biće će uspjeti da izgura svoje. I vidjećete, biće vam lijepo, opustićete se i uživati.

Slobodni Strijelci, i te kako ima prostora za ispaljivanje Amorovih strelica na više strana. Opustite se i dajte malo sebi na volju.

Hrana. Ono čemu nećete moći da odolite ove sedmice je sve što je slatko – voće, sladoledi, kolači, torte. Bolje je da potrebu za šećerom zadovoljite kroz voćne salate i svježe voće, to vam je valjda jasno… Kada su druge vrste namirnica u pitanju, imaćete kakvu takvu ranotežu.

Novac. Sa novcem ne smijete da budete lakomisleni i previše opušteni.

Zdravlje. Dobro ste. Gledajte samo da se ne ušinete ili da se ne prehladite.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info