Škorpija: Sedmični horoskop za period od 10.08.2020. do 16.08.2020.

0

Posao. Jeste li htjeli da radite i da zaradite? Jeste li htjeli da pojačate obim poslovanja i da budete mirođija u svakoj čorbi? Pa evo, dobili ste to i čemu sad kuknjava što je pritisak na vas ogroman i ne pokazuje nikakvu namjeru da popusti?

Na ovaj trend se naviknite što prije, jer će još dugo biti uz vas. U međuvremenu, otvaraju se situacije koje su po vas povoljne. Da li da ih propustite? Ma nikako – grabite! Nadređeni će vas čas nervirati, čas podržavati. Opušteno, jer i vi djelujete apsolutno isto na njih.

Ljubav. Vi kao vi niste u dobroj poziciji i odatle baš i nije lako pobjeći. Prisustvo Marsa, vašeg vladara, u polju obaveza ne daje vam prostora za ono što želite, već samo za ono što MORATE. E sad, ako vi u ljubavi funkcionišete po principima moranja i pritiska, onda ćete dobro proći.

Mada, nešto se baš i ne čini da će biti tako. Venera u znaku Raka vas voli – u prevodu, partner jeste uz vas srcem, ali to opet ne označava da sve između vas dvoje funkcioniše lako.

Slobodne Škorpije, emocija, ljubav, simpatija vam je tako blizu, a tako daleko. Ne možete se dohvatiti, ne možete se dodirnuti, ne možete se spojiti.

Hrana. Škorpije imaju odličan apetit ove sedmice, ali se to neće odraziti na vašu liniju niti kroz zdravstveni segment. Našli ste savršeni balans i osjećate se odlično. Doduše, vjerovatno ćete primijetiti da nešto sporije varite hranu i da vam je potrebno da “odmorite” poslije ručka…

Novac. Zaradićete mnogo, a potrošiti još više. Svidjelo vam se to ili ne, tako vam je sada.

Zdravlje. Iako vam je ova sedmica dobra, zdravlje ne smijete ni u jednom mometu zanemarivati! Konkretno, u ovom periodu, mogući su bolovi u leđima, glavobolje, problemi sa sinusima i grlom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info