Ribe: Sedmični horoskop za period od 10.08.2020. do 16.08.2020.

0

Posao. Malo stresa i nervoze početkom sedmice, čisto da vam ne bude dosadno. Da uključite sebe na maksimum i izborite se sa nekim papirološkim problemima i napornim saradnicima. Da se dogovorite iako će u početku izgledati kao da je dogovor nemoguć.

Ostatak sedmice je dobar, uglavnom će sve funkcionisati bez većih opterećenja, redovno stanje. Ponudiće vam neke osobe saradnju ili dogovor ili vam možda dati poslovnu ideju. Vrijedi pozabaviti se ovim i razmisliti kako biste ovo mogli iskoristiti za sebe.

Ljubav. Jeeee – Venera je u vašem polju ljubavi i vama srodnom znaku Raka. Jeeee, još jednom – Merkur, koji vlada vašim partnerstvima, izašao je iz nekih grdnih i teških aspekata. Da li to znači da je sada sve savršeno?

Čujte, zar ste sumnjali – naravno da ne znači. Ali, mnogo je, mnogo, moglo bi se reći neuporedivo bolje. Uklapate se sasvim solidno. Volite se i više nego solidno. Za sada neka vam to bude dosta.

Slobodne Ribe, sad bi stvarno bilo fino da se opustite i da tu ljubav, koja vam je nadohvat ruke, prigrlite. Idu neki lijepi momenti, idu neki fini ljudi i zanimljiva dešavanja ka vama.

Hrana. Ribe će dati malo sebi na volju, kada je hrana u pitanju ove sedmice. Problem je u tome što to neće biti „malo“, već malo više, ali šta je tu je. Bitno je da vi uživate i čistite sve sa tanjira. I, naravno,da se dobro osjećate.

Novac. Novca ima, ali odlazi. Pa dobro, neka ode na lijepe stvari i dešavanja.

Zdravlje. Starije Ribe mogu imati problem sa cirkulacijom, krvnim sudovima, pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info