Rak: Sedmični horoskop za period od 10.08.2020. do 16.08.2020.

0

Posao. Ne može se reći da vam je poslovna situacija savršena, ali realno gledano i nije toliko loša. Venera vam sada ne pomaže samo po pitanjima ljubavi – ne, ona donosi i nove, srećne okolnosti u vaš život koje i te kako možete poslovno upotrijebiti.

Imate sreću koja vam u ovoj sedmici neštedimice dijeli svoje darove, imate podršku, imate prijatelje koji vas guraju – vaše je sada samo da ozbiljno prionete na posao i iskoristite sve ono što vam se nudi. Uživajte, ali i za pojas zadijenite. U prevodu – radite, isplatiće vam se.

Ljubav. Venera u vašem polju ličnosti ozbiljno je počela da radi svoj posao – da uljepša, umekša, oplemeni i vas i emotivne odnose u kojima ste i tokom ove sedmice će ova njena obaveza biti gotovo pa besprijekorno obavljena.

Zaista je malo situacija koje u ovom periodu mogu dovesti do problema i tenzije u partnerstvima, tako da će se one i inače stabilne veze dodatno popraviti, a one nestabilne krenuti put oporavka.

Slobodni Rakovi, ljubav koja vam se lagano prikradala iza leđa, sada je tu u punom sjaju. Ništa vas ne sprečava da je uzmete, jer sada sve jeste na vašoj strani. Zagnjurite se u emocije.

Hrana. Ovo je sedmica kada će vam oči biti gladne, a želudac premali da primi u sebe sve ono što biste vi sada smazali „očas posla“. Kada navalite na slatkiše i sladolede, nećete znati šta je dosta. Veneru u svom znaku koristite za ljubav, a ne za prejedanje.

Novac. I pored poboljšanja i bolje energije, taj finansijski segment je na klackalici.

Zdravlje. Prošetajte do ginekologa ako ste dama Rak – imate priliku da neku sitnu problematiku brzo riješite.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info