Lav: Sedmični horoskop za period od 10.08.2020. do 16.08.2020.

0

Posao. Poslovno, u početku, neće funkcionisati po vašim zamislima, ali će kasnije sve da se uklopi i da legne na svoje mjesto. Morate malo da se nervirate i da dramite – pa šta biste vi bez toga? Iako to neće u prvoj fazi izgledati baš tako, ovo jeste sedmica sa odličnim povoljnostima po vas i zaista bi ih trebalo iskoristiti.

Malo fušerišete kada su obaveze u pitanju – vučete neke repove kojih nikako da se riješite. I pored dobre energije koja vas nosi, ipak neka pitanja odlažete i nikako da se sa njima uhvatite ukoštac.

Ljubav. Vi kao vi ste u ovoj sedmici dobro. Svjesni ste sebe, uglavnom znate šta želite, a šta ne želite – igrate po svojim pravilima i ta igra vam super odgovara.

I pored odlične energije koja vas lično nosi, za korektan odnos sa partnerom će biti potrebno usklađivanje, prilagođavanje, a nešto baš i nije sigurno da ste u ovakvom fazonu trenutno. Ipak, neće biti sukoba – primirje je na snazi. Uživajte u ovoj sedmici, jer ona po vas jeste dobra.

Slobodni Lavovi, ljubav vam je iza leđa, a strast vam je otvorila puteve ka sebi. Gdje ćete, šta ćete, kako ćete – vi to sada vidite. Jake su ovo strasti, mora se priznati. Možda da probate?

Hrana. Istina je da se u ovoj sedmici dosta trošite i da vam je potrebna jača hrana, ali to ne znači prejedanje i neumjerenost, čemu ćete i te kako biti skloni. Ma divni ste i sa kojim kilogramom više, nije u tome problem. Ali ne opterećujte želudac.

Novac. Neki manji troškovi moraju da vas potrefe, ali generalno nije finansijski loša sedmica.

Zdravlje. Mlađi, vi ste dobro. Stariji – cirkulacija, pritisak, moguća i sunčanica i alergije na sunce.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info