Jarac: Sedmični horoskop za period od 10.08.2020. do 16.08.2020.

0

Posao. Koliko god vas je prethodna sedmica blokirala u nekim situacijama, dajući vam otežanje kroz druge ljude i okolnosti, toliko vam ova sada daje šansu da baš uz pomoć drugih lakše i jednostavnije završite, ali i pokrenete mnogo toga.

I dalje će strpljenje, upornost i neodustajanje morati da budu na prvom mjestu kod vas, ali to je sada tako i neće se promijeniti u skorijem periodu. Izgledaće vam da koliko god da uložite sebe dobijate premalo zauzvrat, ali vjerujte – sve će se ovo vremenom izjednačiti i poboljšati.

Ljubav. Postoji neki višak energije u vašem odnosu, a koji bi najbolje bilo izbaciti kroz zajedničke aktivnosti – najprije kod bračnih partnera, u sređivanje stambenog prostora. U prevodu – rušite zidove, pomijerajte namještaj i osjećaćete se odlično. Toliko ćete poslije biti iscrpljeni da će vam ostati samo da se volite.

Kod onih u vezama, nađite nešto što ćete da teglite zajedno ili se ne smirujte – lutajte đa tamo đa ovamo i biće vam super. U suštini, ova vam sedmica nije loša. Mnogo ljepše i lakše ćete se voljeti.

Slobodni Jarčevi, nešto kreće da se dešava. I to nešto vam je poprilično zanimljivo. Ne dajte da vam pobjegne.

Hrana. Primjećujete da ste počeli da se debljate i da se sve što pojedete nekako „lijepi“ za vas. Ovo je posljedica lošeg izbora namirnica, ali i toga što se malo ili nimalo ne krećete. Ne morate jesti manje ili više nego što ste do sada – jedite pametnije, zdravije.

Novac. Korektna sedmica po pitanjima finansija.

Zdravlje. Bilo koje hronične zdravstvene probleme sada treba držati pod kontrolom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info