Djevica: Sedmični horoskop za period od 10.08.2020. do 16.08.2020.

0

Posao. Polako se vama u glavi slažu kockice. U periodu ste pravljenja planova, razmišljanja – neke situacije se otvaraju same od sebe, pokazujući vam da izlaza ima, ali i da postoji prostor da uradite ono što vam je bitno.

U ovoj sedmici obratite veliku pažnju na „znakove pored puta“, obratite pažnju i na nove osobe koje vam ulaze u život i na njihove prijedloge i savjete. Sve ovo i te kako će u narednom, vrlo skorom, periodu otvoriti pred vama velike mogućnosti da napravite značajne poslovne zaokrete.

Ljubav. Duži vremenski period unazad, koji je vama lično donio tjeskobu na mnogim poljima i veliki pritisak okolnosti, odrazio se i na vaše emotivne relacije i to poprilično. Ovih dana niste loše raspoloženi, ali ste kao ošamućeni – funkcionišete, polako iz dana u dan prikupljajući energiju i oporavljajući se.

Partner je i dalje u velikim obavezama i stisnut, ali ima prostora da u ovom periodu bude nekih lijepih i opuštenih zajedničkih momenata. A i malo da ta strast živne između vas dvoje.

Slobodne Djevice, isti ti aspekti strasti zaista jesu otvoreni i pred vama. Moguć početak novog, poprilično vatrenog odnosa.

Hrana. Nije dobar trenutak da krenete sa nekim novim režimom ishrane, jer ćete imati problem da se prilagodite, a i rezultati će se jako sporo pokazivati. Sljedeću sedmicu ostavite za početak dijete, a ove sedmice se samo potrudite da ne pretjerujete ni u čemu.

Novac. Nije ta finansijska situacija sada baš toliko loša.

Zdravlje. Jedino što vam je sada potrebno jeste odmor. I mir. I bićete kao novi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info