Blizanci: Sedmični horoskop za period od 10.08.2020. do 16.08.2020.

0

Posao. Neuporedivo povoljnije poslovne okolnosti su oko vas. I vi svakako imate namjeru da ih iskoristite. Ovo je odličan period da se pokrenete i krenete ka rješavanju svih situacija koje su do sada bile zablokirane ili vas opterećivale.

Sedmica je savršena za dogovore, za administrativna i papirološka pitanja, za kraća poslovna putovanja i ostvarivanje novih kontakata sa osobama koje imaju potencijal da vam postanu poslovno bitne. Ne časite časa, koristite ovu lijepu energiju, jer neće trajati vječno.

Ljubav. Kako je bilo, sad je odlično. Vaša energija sada je potpuno drugačija nego u dužem vremenskom periodu unazad, počeli ste ozbiljno da se „dižete“, vaš prirodni optimizam vam se vratio i više nema nemogućih stvari za vas.

Partner vas ne prati na isti način, ali vas makar više ne sapliće tako da je vaš odnos sada prilično stabilan. Vi donosite dobru energiju, druga strana daje stabilnost koliko je to u njenoj moći.

Slobodni Blizanci, svijet novih emotivnih mogućnosti otvorio se pred vama. Nove ljubavne prilike hrle ka vama, mada se usput provlači i neka stara emotivna priča. Batalite staro, šta će vam.

Hrana. Češći problemi sa varenjem i stomačnim dijelom donose Blizancima potrebu da više vode računa o namirnicama koje unose u ovoj sedmici. Laki, a česti obroci, a slatkiše i masti životinjskog porijekla smanjite na najmanju moguću mjeru.

Novac. Poboljšanje na polju finansija.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro. Stariji neka obrate pažnju na pritisak, krvne sudove i cirkulaciju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info