Bik: Sedmični horoskop za period od 10.08.2020. do 16.08.2020.

0

Posao. Kad biste vi znali šta je vašim nadređenima u glavi i šta će sljedeće smisliti i „istovariti“ na vas, baš bi vam bilo lakše. Ali, to se neće dogoditi – da znate. Moraćete i dalje da trpite da vam šefovi skaču po živcima, ali realno gledano niko na vama to neće vidjeti.

Jer, trenutno ste pod izuzetno dobrom energijom, u poslovnim okolnostima i dešavanjima plivate kao riba u vodi i super se snalazite. Moraćete samo da budete jako prilagodljivi kada su planovi u pitanju, jer će se okolnosti mijenjati na dnevnoj bazi.

Ljubav. Generalno gledano, osjećate se dobro. Baš, baš dobro, skoro savršeno? Pa, nećemo pretjerivati, ostaćemo samo na ovome – dobro ste. I vaš partner je dobro.

Doduše, rijetko ste „dobro“ zajedno, nekako ste više svako za sebe. Ali, nema tenzije, nema rasprave, nema nervoze. Funkcionišete, uklapate se. Polako se između vas dvoje pokreću teme koje ste preskakali ili o kojima ste ćutali. I to je sada dobro.

Slobodni Bikovi, ima nekih zanimljivih dešavanja u ovoj sedmici. Vi ste češće u pokretu, ali češće se i odlučujete za poneki flert, muvanje, kuckanje. Sve je to zanimljivo i jako vam prija u ovoj sedmici.

Hrana. Mjesec je u vašem znaku početkom sedmice i Bikovi ne znaju šta je dosta ni u kakvoj vrsti uživanja pa ni u hrani. Kad stanete na vagu, krajem ovog perioda, onda ćete kukati… Krećite se više, šetajte, ali ne u onoj varijanti: “Prošetah do slastičarne, sad malo da odmorim uz kolač i sladoled”.

Novac. Trošak za kuću ili ukućane, početkom sedmice, nakratko će vam pobrkati finansijske planove.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro. Budite fizički aktivni, to će vam jako prijati.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info