Samsung predstavio nove moćne Galaxy uređaje

0

Rezervišite Galaxy Note20 i Note20 Ultra među prvima u svijetu

Kompanija Samsung Electronics je 5. avgusta, na prvom virtuelnom Galaxy Unpacked događaju, predstavila najnovije uređaje iz svoje Galaxy serije koji će oduševiti i najzahtjevnije korisnike koji od svojih pametnih uređaja zahtjevaju maksimalne performance kada je riječ o brzini softvera, inovacijama, opcijama i kvalitetu kamere.

Među predstavljenim uređajima izdvajaju se Galaxy Note20 i Note20 Ultra koje već danas možete naručiti putem web stranice kompanije m:tel na ovom linku.

Korisnici koji se odluče za narudžbu Galaxy Note20 na poklon dobijaju Galaxy Buds+ slušalice, a oni koji odaberu i naruče među prvima Note20 Ultra na poklon dobijaju Galaxy BUDS Live slušalice nove generacije koje su, takođe, premijerno predstavljene uz nove Galaxy modele.

Galaxy Note20 i Note20 Ultra su najmoćniji Note uređaji do sada. Odlikuje ih nevjerovatna produktivnost, te imaju sve osobine kompjutera koje omogućavaju korisnicima da uživaju u gejmingu kao pravi profesionalci. Galaxy Note20 Ultra dizajniran je za ljubitelje Samsung Note serije koji zahtjevaju maksimum u performansama i produktivnosti, a Galaxy Note20, za širu grupu Note korisnika koji žele da uživaju u vrhunskim funkcijama za rad i zabavu.

Ove moćne Galaxy Note uređaje je moguće poručiti do 20. avgusta 2020. godine putem web stranice kompanije m:tel. A ukoliko ste propustili premijerno on line predstavljanje ovih modela, snimak možete potražiti na blogu kompanije m:tel na ovom linku.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info