H&M: 5 najpopularnijih modela pantalona ovog ljeta

0

Iako su haljine i suknje najpopularniji komadi garderobe tokom ljetne sezone, to ipak ne znači da su pantalone u drugom planu. Štaviše, određeni modeli pantalona su i više nego poželjni tokom ljetne sezone, a sljedećih pet, koje nam dolaze od najpopularnijeg švedskog modnog brenda, apsolutni su hit.

Cigaret pantalone


Cigaret pantalone odavno su sinonim za eleganciju te ih veoma lako možete uvrstiti u svakodnevni stajling, bez obzira na sezonu. Idealne za sve prilike, od posla do neobaveznih prigoda, ove udobne pantalone možete kombinovati sa raznim modelima majica, košulja ili bluza.

Što se tiče obuće, jednako dobro se slažu sa štiklama, ali i sa ravnim modelima obuće, kao što su klasične cipele, baletanke ili špagerice.

Sportske pantalone od lana


Lan je jedan od materijala koji je idealan za ljetnu sezonu, a i jedan je od osnovnih materijala kod ljetnih komada garderobe, od košulja i bluza do haljina i pantalona. Veoma ugodan za nošenje (s obzirom da se radi o veoma prozračnom i laganom materijalu), zaista ne postoji prilika u kojoj ne možete da ga nosite.

Sportske pantalone od lana idealan su izbor za sve opuštene ljetne prilike, a veoma dobro se mogu iskombinovati sa košuljama, bluzama, majicama i tunikama (naravno, sve u zavisnosti od samog modela pantalona).

Kilote


Jedan od ljetnih hitova, kilote su veoma moderne i udobne, a upravo njihove široke nogavice čine ih idealnim parom pantalona za ljetnu sezonu. Ukoliko birate kilote sa visokim strukom, one vam pomažu i da izgledate vitkije, ali i par centimetara više.

Da biste pojačale taj efekat, popularne pantalone kombinujte sa štiklama boje kože te neka gornji dio kombinacije bude nešto uži u odnosu na same pantalone.

Pamučne pantalone


Komadi garderobe od prirodnih materijala uvijek su najbolji izbor, bez obzira na sezonu, s tim što ćete materijale prilagođavati sezoni. Primjera radi, pamučne pantalone odličan su izbor tokom toplih proljetnih, ljetnih i jesenjih dana, a ovog ljeta svakako su jedan od najboljih izbora.

Veoma udobne i lagane, možete ih nositi gotovo u svim prilikama te kombinovati sa mnoštvom drugih komada garderobe.

Pantalone sa visokim strukom


Pantalone sa visokim strukom uvijek su odlična opcija, bez obzira na sezonu. One su veoma moderne i popularne i ove ljetne sezone, a jedino što ih razlikuje od modela koje nosimo tokom drugih sezona jeste što su skrojene od materijala koji su prilagođeni datim vremenskim uslovima odnosno toplijem vremenu.

Pantalone sa visokim strukom mogu vam pomoći, kao nijedan drugi komad garderobe, da vizuelno izgledate više i vitkije, a ono što može dodatno pridonijeti tom efektu jeste da birate modele u tamnim, neutralnim bojama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info