Ovo su NAJPOPULARNIJE baletanke ovog ljeta!

0

Tokom toplih ljetnih dana, potrebno je (osim na komade garderobe) obratiti pažnju i na obuću pa najčešće nosimo sandale, papuče, natikače.

Dakle, laganiji komadi obuće i odjeće ljetni su imperativ, a baletanke se svakako mogu uvrstiti u ovu grupu – lagane, udobne, dobro se mogu iskombinovati sa raznim komadima garderobe, a sljedeća tri modela trenutno su najveći hit u svijetu.

Upečatljiva boja


Ukoliko ste dama koja voli monohromatski stil (kombinavanje različitih nijansi jedne boje ili kombinovanje komada garderobe koji su u istim nijansama ili bojama), onda su za vas idealne baletanke u jarkim, privlačnim bojama. Zašto?


Prije svega, pomoći će vašem stajlingu da ne izgleda neupečatljivo i monotono, unijeće svježinu u cjelokupni stajling te će pomoći da se vaša kombinacija još više istakne


Crvene, kraljevsko plave, petrolej zelene, ružičaste ili žute – opcije su mnogobrojne, a sve navedene nijanse odlično se slažu sa neutralnim bojama.

Ljetna neutralnost


Tokom ljetne sezone navikle smo da vidimo razne i moderne boje svuda oko nas, a ni komadi garderobe i obuća nisu izuzetak. Međutim, kako biste ovog ljeta imale veoma moderan stajling, birajte baletanke neutralnih nijansi, a u prvom redu smeđe, boja kože, boja pijeska i blijeda puder ružičasta.


Upravo ove boje veoma su zahvalne za kombinovanje, a mogu vam pomoći da vizuelno izgledate više – da, baš to i jeste cilj koji (vrlo vjerovatno) želite da ostvarite.


Naravno, upravo pomenute boje baletanki veoma lako ćete uklopiti i u bilo koji stajling, a mogu vam pomoći i da izgledate veoma romantično i ultra upečatljivo, sve u zavisnosti od komada garderobe s kojima ih kombinujete.

Čisto ljeto


Bijela je jedna od onih nijansi koje najviše nosimo tokom vrelih ljetnih dana pa je i to jedan od razloga zbog kojih se našla i na ovim popularnim cipelicama.


Ovdje je riječ o neutralnoj nijansi koja vam pomaže da osvježite svoj stajling, a osim toga, ona je i jedna od onih koju možete (bukvalno) kombinovati sa svim drugim bojama, bez obzira da li one dolaze iz neutralnog spektra ili je riječ o nešto svjetlijim, živahnijim nijansama.


Naravno, ukoliko ne volite čisto bijele baletanke, uradiće odličnu stvar i ako umjesto njih odaberete modele u nekoj od nijansi bijele – boja leda i šampanjca su odlične, jer su jednako neutralne kao i bijela, a možete ih kombinovati sa svim drugim bojama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info