Vodolija: Sedmični horoskop za period od 03.08.2020. do 09.08.2020.

0

Posao. Opterećuje vas to što sve ide sporo. Ili što ništa ne ide lako, opušteno. Ne može se osporiti da imate posla, imate ga, ali sve to ide uz neku težinu koju ili vi nosite ili koju vam nameću drugi. Pogotovo su prvi dani ove sedmice poprilično zahtjevni za vas.

Sve ono oko čega je potrebno da požurite, usporava se, a sa druge strane dolaze vam nove i nove obaveze sa kojima ne znate šta ćete i gdje ćete ih uglaviti. Na sve ovo, i te kako je moguće da u ovoj sedmici dobijete prijedlog ili makar naznake nove poslovne ponude.

Ljubav. Nervoza između partnera i vas je naglašena početkom ove sedmice. Odnosi, koji su inače stabilni, ovo će proći sa manjim oscilacijama, dok u onim drugima, koji već neko vrijeme funkcionišu na mišiće, može doći i do ozbiljnijh „izliva“ bijesa i negativne energije.

Međutim, ovo su uglavnom kratkotrajni momenti nakon kojih će nastupiti tišina i, u roku od par dana, nastavljate dalje kao da se ništa nije ni dogodilo.

Slobodne Vodolije, postoji šansa da se više osoba trenutno mota oko vas ili pokazuju neku inicijativu prema vama. Ipak, za sada teško da će to dati iole konkretnije rezultate. Budite malo strpljivi.

Hrana. Zbog punog Mjeseca u vašem znaku i polju ličnosti, na samom početku ovesedmice, očekujte veliko variranje u apetitu. Ono što vam je potrebno jeste lagana hrana, uglavnom sačinjena od povrća i voća. Svako pretjerivanje može vam donijeti stomačne tegobe.

Novac. Kako novac dolazi, vi se presabirate gdje ga najprije morate proslijediti…

Zdravlje. Potrebna vam je fizička aktivnost, a ne praktikujete je nešto posebno. Potreban vam je dobar san, ali on nekako teško dolazi do vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info