Vaga: Sedmični horoskop za period od 03.08.2020. do 09.08.2020.

0

Posao. Izrazito naporna prva polovina sedmice. Teški saradnici, naporni klijenti, zahtjevni šefovi, obaveza koliko ti duša ište, a manjak vremena ili volje da se sve ovo obavi na vrijeme. Čak će i vaša kreativnost i inspiracija u jednom momentu doći u zapećak i funkcionisaćete na mišiće.

Ulazak vaše vladarke Venere, u vaše polje karijere, samo govori o tome da će se trend poslovnih napora, ali i poslovnih uspjeha nastaviti i u narednom periodu. Ne kažemo da vam je lako, ali borite se za svoju stabilnost u budućnosti.

Ljubav. Jedino što vas u ovoj sedmici drži da ne potonete jesu prijatelji. Na poslu je ludo i brzo, u emotivnim partnerstvima je onako – malo bezveze, malo nikako, povremeno do mjestimično dobro. Samo to polje prijatelja, želja, nada i prilika sjaji.

Niko vam ne brani da želite i da se nadate, ali će vas samo društvo dizati na pravi način i dosipati vam novu energiju kada se vaša istroši. Venera, vaša vladarka, prelazi u znak Raka koji vama ne odgovara, jer vas čini dodatno osjetljivim i preemotivnim.

Slobodne Vage, za sada ništa sem druženja. Čekamo narednu sedmicu koja će značajnije pokrenuti emotivna dešavanja.

Hrana. Od mliječnih proizvoda, najbolje je da koristite kiselo mlijeko i jogurte sa smanjenim procentom masti. Možete ih kombinovati sa voćem i ovsenim pahuljicama i obezbijediti sebi lagan, ali hranljiv doručak koji će vas energetski “držati” dosta dugo. Generalno gledano – manje mesa, više ribe u ishrani.

Novac. Istim tempom kojim zarađujete i trošite. I to je sada jednostavno tako.

Zdravlje. Hronično ste umorni. Mogući problemi sa kožom i stomakom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info