Strijelac: Sedmični horoskop za period od 03.08.2020. do 09.08.2020.

0

Posao. Budite maksimalno odgovorni i posvećeni svojim obavezama i poslovima pa čak i kada nemate lake okolnosti već, prije bi se moglo reći, spoticanja, ograničavanja i pritisak.

Definitivno će vam sedmica započeti na jedan komplikovaniji i teži način, ali upornošću, trudom i, iznad svega, pozitivnom energijom koja vas nosi, uspjećete da riješite i najkompleksnija pitanja. Dobar je period za dogovore sa stranim firmama, za prezentovanje nekih vaših idejnih rješenja i kreativnosti.

Ljubav. Nesuglasice i problemi, u dogovorima sa partnerom, obilježiće početak ove sedmice. Međutim, energija se znatno mijenja od polovine sedmice i otvara se prostor da vas dvoje funkcionišete na jednostavniji i znatno optimističniji način.

Još ukoliko ste u mogućnosti da zajedno odete na odmor ili makar na neko kraće putovanje, pozitivna energija će se dizati još brže i intenzivnije.

Slobodni Strijelci, ovo je definitivno vaše vrijeme za zabavu, a kroz zabavu mogu doći i zabavne ljubavne aktivnosti. Da li će to biti samo flertovanja, avanture ili nešto više od toga, pokazaće vrijeme koje dolazi.

Hrana. Ono što će vam najviše prijati su salate, bilo voćne, bilo one klasične. U salate od povrća možete dodati malo mladog sira, kiselog mlijeka, čak ni tjestenina neće biti naodmet i možda malo barene piletine – dobićete lagane, jednostavne, a hranljive obroke koji će vam i te kako prijati.

Novac. Problem sa finansijama je izražen u prvom dijelu sedmice.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro. Nešto više povedite računa o ishrani.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info