Škorpija: Sedmični horoskop za period od 03.08.2020. do 09.08.2020.

0

Posao. Početkom sedmice će vam se činiti da umjesto da se stvari rješavaju, one se samo dodatno komplikuju i vi se sve više zapetljavate u njih. Ništa neće ići po vašim planovima i željama. Ipak, od 05. avgusta i prelaska Merkura u vaše polje karijere, sigurno je da ćete osjetiti jedan značajniji pomak naprijed.

Imate pred sobom period od par sedmica kada morate da se potrudite maksimalno, jer već nakon toga ulazite u fazu u kojoj ništa neće zavisiti od vas. Zato grabite sada svaku šansu koja vam se ukaže i ne puštajte je.

Ljubav. Ulazak Venere u vama srodan znak Raka, od sedmog avgusta, donekle će poboljšati situaciju sa voljenom osobom. Napominjemo – donekle.

Poenta je u tome što ste vi u ovom trenutku bukvalno „zakucani“ u posao i obaveze i što je prostor za voljenu osobu minijaturan. Ovo bi moglo da označi da će partneru trebati više emotivnog podstreka sa vaše strane, ali da vi nećete biti u mogućnosti da mu to i pružite.

Slobodne Škorpije, za sada još uvijek ne možemo pričati ni o kakvim konkretnijim ljubavnim pomacima. Bojimo se da ćete još uvijek morati da budete strpljivi i da sačekate svojih pet minuta.

Hrana. Povrće možete jesti u neograničenim količinama, jedino bi trebalo da izbjegavate mahunarke, jer mogu uticati na nadimanje i otežano varenje. Što se voća tiče, preporučuju vam se maline, borovnice, kupine. Od mliječnih proizvoda – jogurt i kefir. Meso u manjim količinama.

Novac. I pored troškova koje ne možete da obuzdate, prilivi su konstantni i redovni.

Zdravlje. Meteoropatske reakcije, uglavnom glavobolje i oscilacije pritiska.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info