Ribe: Sedmični horoskop za period od 03.08.2020. do 09.08.2020.

0

Posao. U polje poslovne svakodnevice, pored Sunca, u ovoj sedmici ulazi i Merkur tako da je sigurno da će vaš poslovni život biti vrlo aktivan. Doduše, početkom sedmice ćete imati neke manje zastoje, dogovorne, papirološke i administrativne probleme, ali i pored tenzije, koju će ovo donijeti, rješenje je tu. I vi ćete ga svakako pronaći.

Možda ćete shvatiti da na neke osobe i ne možete da se oslonite onoliko koliko ste mislili, ali svaka lekcija, pa i ovog tipa, vrijedna je za vas. Ovo se može nazvati i dobra, radna i vrlo aktivna sedmica.

Ljubav. Postojaće neko nerazumijevanje između partnera i vas, neka zategnuta atmosfera, u prvom dijelu ove sedmice, ali sve će to proći isto kao što je i došlo.

Merkur izlazi iz vašeg polja ljubavi, ali u njega ulazi Venera pa će emocije i dalje igrati glavnu ulogu, taj „ljepak“ koji spaja drago vam biće i vas. Iako se ponekad ne razumijete i ljutite jedno na drugo, ipak se uvijek volite. A ta ljubav, prije ili kasnije, ispravi stvari onako kako treba.

Slobodne Ribe, moguće je da se neka prošlost aktivira. Vidite šta ćete sa njom. Mi bismo, da smo na vašem mjestu, čekali nešto novo, a to novo svakako dolazi i to jako brzo.

Hrana. Vaš organizam vam skreće pažnju i ukazuje da je potrebno da više obratite pažnje na svoju ishranu. Potrebna vam je jaka hrana, ali ne prazne kalorije – konzumirajte meso, ribu, mliječne proizvode, najviše sir. Od voća će vam sada najviše koristiti borovnice i kupine.

Novac. Solidna finansijska situacija.

Zdravlje. Uglavnom u ovoj sedmici dobro, osim ponešto pojačanog stresa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info