Rak: Sedmični horoskop za period od 03.08.2020. do 09.08.2020.

0

Posao. Jeste malo zakočilo. U stvari nije malo, ali riješiće se to. Početak sedmice donosi kulminaciju u dešavanjima (ili nedešavanjima), donosi maksimalno zategnute odnose na poslu, a pojedinim Rakovima donosi osjećaj i da su u potpunosti zablokirani baš za sve što žele da postignu i završe.

Ukoliko smatrate da se nikada nećete pokrenuti, da nećete pronaći snage u sebi da riješite sve ovo – griješite. Već tokom ove sedmice počećete polako da izlazite na svjetlo dana po pitanju posla. Bićete vi dobro.

Ljubav. Pun Mjesec, koji vlada vašim znakom, opozicija Merkura iz vašeg polja ličnosti sa Saturnom iz polja partnerstava – pa zar to vama liči na miran, divan i stabilan početak nove sedmice?

Nama liči na onako, prilično zategnute partnerske odnose i na pritisak od strane voljene osobe na koji vi odgovarate ćutanjem, povlačenjem i, naravno, nerviranjem. A liči i na to da, sve što vi hoćete, drago vam biće neće. Da li će ovakva situacija trajati dugo još? Ne, par dana, a poslije toga će tenzija splasnuti. Gledajte da u međuvremenu ne „polomite“ odnos.

Slobodni Rakovi, kod vas ništa za sada. Uskoro će biti.

Hrana. I ova sedmica donosi izražen porast apetita i to najviše zbog nervoze i promjenjivog raspoloženja, koje će vas svaki čas mučiti. Izbjegavajte brzu hranu, konzumirajte više tečnosti i možda je najbolje da se okrenete povrću i voću.

Novac. I finansijska situacija će početi polako da se poboljšava.

Zdravlje. Osjećaj opšte iscrpljenosti počeće da popušta u drugom dijelu sedmice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info