Ovan: Sedmični horoskop za period od 03.08.2020. do 09.08.2020.

0

Posao. Izgurajte prvih par dana ove sedmice na mišiće. Ukoliko pomislite da se ama baš svi Marfijevi zakoni sada odnose samo na vas – i niste toliko daleko od istine. Sve što može da zakoči – zakočiće, sve što može da se iskomplikuje baš će to i uraditi.

I komunikacija sa šefovima, kolegama, saradnicima biće za vas prenaporna i spora. Ali, šta da se radi osim da se gura dalje naprijed. Drugi dio sedmice je nešto bolji, podsticajniji i već daje šanse da se završe stvari koje su vas opterećivale, smarale, mučile.

Ljubav. Ovu sedmicu slobodno možete nazvati „sedmica vježbanja tolerancije sa partnerom“. Možda zvuči rogobatno, ali nije toliko loše. Uglavnom vas očekuje dobra kompatibilnost sa osobom koju volite, ali samo ako je atmosfera opuštena i ukoliko ste oboje u dobrom fazonu.

Onog momenta kada kod nekog od vas počne da škripi, bilo zbog posla ili nekih drugih stvari, tenzija se podiže i postoji šansa da se pokačite. U tim momentima ili se sklanjajte jedno od drugog ili sve okrećite na šalu.

Slobodni Ovnovi, vaš društveni život se pojačava i trenutno vam makar dvije osobe golicaju pažnju i misli.

Hrana. Potreba za kaloričnijom hranom i hedonizmom naglašena je sada kod vas, ali biste ipak trebali da vodite računa da ne pretjerate. Naročito će slatkiši predstavljati izazov za vas. Uvedite više ribe i povrća u ishranu, a od mesa koristite pileće ili ćureće.

Novac. Neki trošak vas čeka i dočekaće vas. Teško da ćete uspjeti da mu pobjegnete.

Zdravlje. Niste loše. Možda povremene glavobolje ili problemi sa sinusima. Starijima malo skače pritisak.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info