Lav: Sedmični horoskop za period od 03.08.2020. do 09.08.2020.

0

Posao. Nešto vas je zablokiralo, zaustavilo, zakočilo. Da li su to okolnosti, da li su ljudi sa kojima sarađujete, da li su to vaši strahovi i nemogućnost da prevaziđete neke situacije – šta god da je, nije ni važno. Bitno je da iz toga sada, od polovine sedmice, izlazite.

Kao da vam se vraća stari elan, snaga – ponovo se situacije lako otvaraju pred vama, ponovo ste vi oni stari, a ponovo će poteći i novac. Ukoliko vas je kočila neka papirologija, dozvole, administrativne zavrzlame, to kreće da se rješava baš u ovoj sedmici.

Ljubav. U ovu sedmicu ulazite sa punim Mjesecom u polju partnerstava i, istovremeno, kulminacijom pitanja koja postoje u vama, a na koje partner ne umije ili neće da vam da odgovori ili na koja vi sami sebi ne možete odgovoriti.

U ovoj će sedmici neki Lavovi staviti posljednju tačku na svoje partnerstvo ili će staviti tačku na sve ono što ih je u proteklom periodu opterećivalo. Odgovori će izaći sami i vi ćete znati šta vam je činiti nadalje. U svakom slučaju, ulazite u potpuno novu životnu fazu po pitanju partnerstava – onu u kojoj ćete se dobro osjećati.

Slobodni Lavovi, ko čeka, dočeka. Dočekaćete i vi, uskoro.

Hrana. Lavovi mogu imati problem sa varenjem, nadimanjem. Iz tog razloga je potrebno izbaciti obilne obroke, tešku i premasnu hranu. Neka ishrana bude laka i umjerena. Savjetuje vam se i da budete aktivniji – nemojte kunjati poslije ručka već prošetajte.

Novac. Bolje, znatno bolje.

Zdravlje. I mentalno i fizički krećete da se dižete znatnije od polovine sedmice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info