Jarac: Sedmični horoskop za period od 03.08.2020. do 09.08.2020.

0

Posao. Sve vezano za posao, a posebno za dogovore i za ljude sa kojima sarađujete, jako vas opterećuje i koči. Ukoliko stvari ne idu po vašim idejama, sačekajte malo – ne pritišćite druge, jer sada možda nemaju mogućnosti da vam izađu u susret.

Moguće je da će početkom ove sedmice biti pokušaja od strane nekih saradnika da vas uče pameti ili da vam nameću svoje mišljenje – ni ne sumnjamo da ćete im brzo pokazati gdje im je mjesto. Čekaju vas neke važne odluke, koje mogu promijeniti dosta toga vezano za posao.

Ljubav. Ni voljena osoba ni vi niste u nekom fenomenalnom raspoloženju početkom ove sedmice i zaista bi bilo fino kada ne biste obostranu nervozu istovarivali jedno na drugo. Ako vidite da po nekim pitanjima ne možete da se dogovorite, nemojte ni potencirati da se to rješava baš sada.

Doći će neki drugi momenat kada ćete oboje biti spremniji na kompromis i voljni da pronađete zajedničko rješenje. Pred kraj sedmice ipak dolazi do neke bolje atmosfere kod vas, kao i potrebe da uživate i opustite se zajedno.

Slobodni Jarčevi, Venera ulazi u vaše polje partnerstava. Čekamo da „proradi“ i donese vam nešto fino…

Hrana. Definitivno ćete imati problema sa stomačnom regijom i varenjem tokom ove sedmice, tako da je potrebno da mnogo ozbiljnije pristupite načinu na koji se hranite. Obavezno više povrća u ishrani, nešto manje žitarica i mliječnih proizvoda. Mesne proizvode smanjite na najmanju mjeru.

Novac. Velike oscilacije po pitanju finansija u ovoj sedmici.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro. Manji problemi sa stomačnom regijom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info