Djevica: Sedmični horoskop za period od 03.08.2020. do 09.08.2020.

0

Posao. Pun Mjesec na samom početku sedmice, u polju poslovne svakodnevice i obaveza, kao i neki drugi aspekti koji vas pritišću i opterećuju, svakako će dovesti do toga da Djevice pomisle da jednostavno ne mogu više da funkcionišu u ovakvim okolnostima i na ovakav način.

Nije vrijeme za neke spektakularne promjene, a uostalom nešto tereta će ipak pasti sa vaših leđa u drugom dijelu sedmice. Za dublje, konkretnije promjene ostavite neki drugi period kada stvari budu jasnije.

Ljubav. Premor od posla, premor od situacija nad kojima nemate kontrolu, ne baš sjajna komunikacija sa emotivnim partnerom – sve to će jako uticati na Djevice kojima je više od svega ovih dana potreban odmor i duševni mir.

Nakon burnog prvog dijela sedmice, slijedi vam povlačenje – da li u svoje misli, da li u tišinu, da li možda na odmor, daleko od svih… To će vam definitivno biti potrebno da biste napunili baterije.

Slobodne Djevice, možda je osoba koja vam se sviđa daleko od vas, možda nemate pravu komunikaciju u ovom periodu… Štagod da je, ne padajte, sačekajte malo – ovo će se ubrzo srediti.

Hrana. Ove sedmice Djevice će posebno morati da obrate pažnju na svoju ishranu. Savjetuje vam se povrće i “posnije” meso, ali samo blanširano, kuvano na pari, eventualno grilovano. Izbjegavajte mlijeko i mliječne proizvode, a uvedite više voća u ishranu.

Novac. Postoji šansa da vam neko u ovoj sedmici vrati novac koji je pozajmio od vas.

Zdravlje. Mentalni umor. Problemi sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info