Blizanci: Sedmični horoskop za period od 03.08.2020. do 09.08.2020.

0

Posao. Ono na šta ste računali i što je bilo „stopostotno sigurno“ zakočilo se i ni milimetar da mrdne. Vi ste preopterećeni i imate utisak da sav taj vaš trud ne vodi ničemu, jer se nikakvo rješenje ne pojavljuje niti se bilo koja situacija, vama bitna, pomijera.

Samo polako, ipak će se sve pokrenuti, ali ćete morati da sačekate drugi dio sedmice. Ulazite u fazu dogovora, pokreta, dešavanja, intenzivnosti, ali onih koje daju konkretne rezultate, a ne samo da vas iscrpljuju i troše vam snagu.

Ljubav. Do polovine sedmice otprilike, sa dragim vam bićem funkcionišete „na gurku“. Moraćete oboje dobrano da se potrudite da ne padnu neke teške riječi ili pak da ne zaćutite dibidus.

Ako „preteknete“ kao par, drugi dio sedmice donosi smirivanje tenzija i poboljšanje u odnosima. Ako ne preteknete, ovaj period neka vam posluži da ispeglate ono što se ispeglati da – pri tome ne mislimo na veš, nego na komunikaciju.

Slobodni Blizanci, iz emotivih nedešavanja, iluzija i statičnosti ulazite, u drugom dijelu sedmice, u jedan neuporedivo povoljniji period po vas. Razmrdajte se i spremite se za ljubavne akcije.

Hrana. Izuzetno će vam prijati mliječni proizvodi, naročito kiselo mlijeko, jogurt, sirevi. Nemojte zanemariti i značaj žitarica, koštunjavog voća i povrća, jer su vam sada potrebni radi lakšeg varenja i veće energije. Nešto je pojačan apetit prema slatkišima pa gledajte da ne pretjerate.

Novac. A para ne, a para nema… Ali biće ih kasnije. Troškovi su tu pa su tu.

Zdravlje. Vremenske prilike vam ne prijaju. Osjećate se kao da ste bez energije u potpunosti.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info