Bik: Sedmični horoskop za period od 03.08.2020. do 09.08.2020.

0

Posao. Pun Mjesec u polju karijere vas dočekuje na početku radne sedmice. Naravno, obećava vam džumbus makar do polovine sedmice, a ukoliko ste baš „srećnik“, onda i duže. Neka će vas papirologija ili birokratske zavrzlame iznervirati za sve pare.

U svakom slučaju, na poslu, u kontaktima sa drugima je pojačana nervoza. Doduše, vi ste u fazonu da pokušavate da se prilagodite i nađete kompromis sa onima sa kojima ste u kontaktu pa će to na kraju još i biti riješeno kako valja.

Ljubav. Nekako partner i vi djelujete u ovoj sedmici u fazonu „tu ste, a niste“. Fizički možete biti jedno pored drugog, a opet kao da ste kilometrima daleko.

Ne izgleda kao da ćete se svađati već prije kao da ili nemate dovoljno vremena jedno za drugo ili vrtite jedne te iste priče i oboma vam je pomalo dosadno ili se, jednostavno, ne otvara prostor da se oboje opustite i uživate zajedno. Sve je sada na nekom čekanju, sporo i neinspirativno.

Slobodni Bikovi, sad ste u nekom vakuumu po pitanju novih ljubavnih šansi. Ili nema nigdje nikoga ili ta neka simpatisanja nikako da se pokrenu u pravom smjeru.

Hrana. Što zbog vremenskih prilika, što zbog varenja, ove sedmice ćete intuitivno osjetiti potrebu za lakom i zdravom hranom, koja vam ne opterećuje želudac, a donosi vam dovoljno energije. Za brzo „dizanje“ koristite voće – lubenice, dinje, maline, kupine, borovnice.

Novac. Imate neke obaveze koje morate regulisati pa izvolite – što se mora, nije teško.

Zdravlje. Imaćete probleme sa spavanjem, možda malo sa stomakom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info