Nastavljaju se m:tel donacije za mlade sportiste

0

Bavljenje sportom podrazumijeva zdrav život, sportski duh i stvaranje novih prijateljstva i upravo to su razlozi da kompanija m:tel nastavi svoju misiju podrške pravim vrijednostima. U julu ove godine donirana je vrijedna sportska opremu za devet osnovnih škola i dječijih igrališta u opštinama Teslić i Mrkonjić Grad.

Mali sportisti, đaci Osnovne škole “Vuk Karadžić” iz Gornjih Ruževića kod Teslića, njihovi vršnjaci iz Mrkonjić Grada iz osnovnih škola “Ivan Goran Kovačić” i “Petar Kočić” kao i učenici OŠ “Branko Ćopić” Bjelajce i OŠ “Vuk Karadžić” iz Baraća sa pripadajućim područnim školama u Podrašnici, Gornjim Gracima i Orahovljanima obradovali su se novim sportskim rekvizitima.

Takođe, u naselju Zborište u Mrkonjić Gradu kompanija m:tel je donirala koševe, golove i stolice za tribine na novoizgrađenom dječijem igralištu. Divna Aničić načelnica opštine Mrkonjić Grad rekla je da su djeca ovog naselja dugo čekala svoj sportski teren i izrazila zahvalnost kompaniji m:tel na pomoći u finalizaciji ovog projekta.

Svjesna značaja sporta za sve društvene segmente, kompanija m:tel će i u narednom periodu nastaviti da podržava sportska takmičenja i prvenstva, kao i rad sportskih udruženja, klubova i škola iz cijele Bosne i Hercegovine.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info