M:tel korisnička podrška: Šta sve možete putem interneta ili telefona

0

S obzirom na to da je aktuelna preporuka da izbjegavamo gužve, čekanja u redovima i smanjimo nepotrebne kontakte s ljudima, pravo je vrijeme da se podsjetimo koje sve m:tel usluge možete izvršiti od kuće, putem interneta ili telefonskim pozivom.

Račun na mail je usluga kompanije m:tel koja vam, kako samo ime kaže, omogućava da vam računi stižu putem e-mail pošte. Na ovaj način možete imati sve račune na jednom mjestu i ne može se desiti da izgubite svoj račun, a pored toga, putem ove usluge čuvate životnu sredinu.

Plaćanje računa on line, putem m:tel sajta je takođe opcija koja štedi vaše vrijeme i novac, jer račun možete platiti iz udobnosti vašeg, doma, kancelarije ili gdje god da se nalazite. Dovoljno je da unesete podatke s vašeg računa za fiksnu, mobilnu ili integrisane usluge kompanije m:tel, vašu e-mail adresu kako bi vam na nju stigla potvrda o uspješnom plaćanju, te podatke sa vaše platne kartice. Naknada za online plaćanje računa je besplatna do kraja avgusta 2020.

Ukoliko vam se desi da niste na vrijeme platili račun, svoj telefonski ili priključak integrisanih usluga možete uključiti jednostavnim pozivom na 0800 50 000 putem opcije Uključenje na riječ.

Iz udobnosti svoga doma možete potpisati ugovor za neku od m:tel usluga, a na kućnu adresu vam može stići i telefon, televizor ili neki drugi hardver iz ponude kompanije m:tel zahvaljujući m:tel Ekspres servisu.

Dopunu prepaid računa uz nekoliko jednostavnih koraka možete izvršiti putem m:tel web stranice, ali i putem m:tel IPTV platforme.

m:tel IPTV platformu pored dopune prepaid računa možete iskoristiti i za aktivaciju dodatnih paketa, videoteka, i svega onog što će vam upotpuniti dane provedene u vašem domu.

m:go aplikacija vam pruža informacije o novostima iz kompanije m:tel. Pomoću aplikacije možete dopunite račun, pronaći brojeve telefona u imeniku, platiti parking, saznati stanje vašeg računa, prijaviti eventualnu smetnju ili se dopuniti dodatnim netom.

Za detalje o nekoj od ovih usluga, za tehničku pomoć, ili bilo koju informaciju o uslugama kompanije m:tel, na raspolaganju vam je Call centar koji je dostupan 24 sata. U bilo koje doba dana ili noći besplatno pozovite 0800 50 000 za više informacija.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info